Jucătorii convocați la echipa națională de fotbal a României

5 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Selecţionerul echipei naţionale a României, Mirel Rădoi (foto), a convocat 23 de jucători pentru amicalul cu Belarus şi partidele cu Norvegia şi Irlanda de Nord din Liga Naţiunilor, anunţă Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial.

Se remarcă debutanţii Valentin Cojocaru, Valentin Creţu şi Alexandru Albu, alte noutăţi fiind Mogoş, Iulian Cristea, Bogdan Ţîru,  Alexandru Băluţă, Erik Bicfalvi şi Florin Tănase, dar și absența din lot a lui Ianis Hagi retrimis la selecționata de tineret a României.

Echipa naţională a României întâlneşte selecţionata Belarusului, într-o partidă amicală, la 11 noiembrie, de la ora 19:00, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti. Ulterior, prima reprezentativă va juca împotriva Norvegiei, pe 15 noiembrie, de la ora 21:45 (Arena Naţională, Bucureşti), şi a Irlandei de Nord, la 18 noiembrie, de la ora 21:45 (Windsor Park, Belfast), în Liga Naţiunilor. Lotul de jucători este următorul:

Portari: Ciprian Tătăruşanu, David Lazăr, Valentin Cojocaru.

Fundaşi: Valentin Creţu,Vasile Mogoş, Iulian Cristea, Mihai Bălaşa, Bogdan Ţîru, Ionuţ Nedelcearu, Alin Toşca, Vlad Chiricheş, Nicuşor Bancu, Mario Camora.

Mijlocaşi: Răzvan Marin, Alexandru Maxim, Alexandru Băluţă, Erik Bicfalvi, Dan Nistor, Alexandru Albu, Denis Man, Florin Tănase.

Atacanţi: George Puşcaş, Denis Alibec.

Mirel Rădoi a alcătuit şi o listă de rezervă pe care se află următorii 8 fotbalişti: Cristian Bălgrădean, Bogdan Mitrea, Cristian Manea, Deian Sorescu, Ovidiu Bic, Mihai Căpăţână, Andrei Ivan, Sergiu Buş.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Hunedoara a pierdut nemeritat în deplasare la Dej

Cealaltă echipă din județ care a avut de disputat  o restanță în campionat, CS Hunedoara, a pierdut  la Unirea Dej, cu 2-1,...

Fotbal Liga a III-a. Deva a pierdut, pe teren propriu, două puncte

Echipa de fotbal CSM Deva a pierdut neașteptat două puncte în partida cu Flacăra Horezu, deși a avut meciul în...

Bulina neagră

Ion Şuşman, poliţist local din Petrila Pentru că a vrut să facă singur dreptate, în urma unei altercaţii dintre un...

Închide