Luptătorii de la CNS Cetate, număr impresionant de medalii la Jimbolia

Cei mai mici sportivi de la secţia de lupte a clubului CNS Cetate Deva au reuşit să aibă prestaţii deosebite la un puternic turneu care a avut loc la Jimbolia. Elevii lui Suraj Moravan, Doru Ailincăi şi Cosmin Văcăraşu au cucerit nu mai puţin de 18 medalii, dintre care jumătate au fost de aur.

Aurul a fost predominant pentru deveni
Memorialul „Gheorghe Tapalagă”, desfăşurat la Jimbolia şi ajuns la a XV-a ediţie, a adus la start luptători de la categoria juniori III şi IV, ce au reprezentat cluburi din Hunedoara, Sântandrei, Timişoara, Lugoj, Reşiţa, Buziaş, Deva şi bineînţeles de la clubul gazdă. Luptătorii deveni au avut prestaţii foarte bune, cucerind nu mai puţin de 18 medalii, dintre care nouă au fost de aur, opt de argint şi una de bronz. De la grupa antrenorului Suraj Moravan au urcat pe podium Andreea Bocănici, Cristi Bezercu, Laurenţiu Logojan, George Draia, Marius Scornea (toţi locul 1), Iulia Alexa, Rareş Drăgan, Robert Panta (toţi locul 2) şi Bogdan Biţurcă (locul 3). De la grupa pregătită de antrenorul Doru Ailincăi au urcat pe podium Elena Tamaş, Andreea Manea, Andreea Vraci, Alexandru Tamaş (locul 1), Maria Iana şi Francesca Micle (locul 2), iar de la grupa antrenată de Cosmin Văcăraşu, sportivii Marius Mihoci, Mirabela Văcăraşu şi Andrada Văcăraşu au ocupat fiecare locul 2.

Vor fi gazde la finalul săptămânii
Prestaţiile tinerilor luptători nu au rămas neapreciate de antrenori, care şi-au lăudat elevii. „O competiţie de tradiţie la care au participat cluburi de tradiţie şi sportivi valoroşi. Copiii s-au mişcat foarte bine şi am reuşit să ne clasăm pe locurile fruntaşe cu fiecare sportiv. Un avantaj pentru ei a fost şi faptul că au luptat cu adversari de vârsta lor”, a spus Suraj Moravan. Secţia de lupte a clubului devean se pregăteşte să fie gazdă în acest final de săptămână, când va avea loc „Cupa Cetate – Memorialul Valentin Carasiniu” pentru juniori III şi IV. Ajunsă la a şasea ediţie, tradiţionala întrecere va avea loc în 17 şi 18 noiembrie, în sala de lupte de la CNS Cetate Deva, urmând să aibă la start sportivi de la 15 cluburi din România şi Republica Moldova. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
CNS Cetate Deva, pe drumul cel bun

Gruparea din reşedinţa judeţului a legat cinci victorii la rând cu care se menţine în plutonul fruntaş al clasamentului, pe...

Castelul Corvinilor: Masă rotundă “Ziua Patrimoniului Mondial UNESCO din România”

Astăzi, la Hunedoara, va avea loc o masă rotundă, dedicată marcării “Zilei Patrimoniului Mondial UNESCO din România”. Manifestarea este organizată...

Invazie de ţânţari la o şcoală din Deva

Situaţie inedită la o şcoală din Deva. Mai multe încăperi de la parterul clădirii fostului Liceu de Chimie, în care...

Închide