Judoka deveni, pe podium la un concurs internaţional

14 noiembrie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Judoka de la clubul CNS Cetate Deva, pregătiţi de Daniel Gârbovan şi Gabriel Vasiliu, au avut comportări deosebite la un puternic turneu internaţional desfăşurat la Focşani. Sportivii de la clubul din reşedinţa judeţului au urcat de cinci ori pe podium, cucerind o medalie de aur, una de argint şi trei de bronz.

Participare numeroasă, invitat special
Turneul Internaţional de Judo, „Memorialul Aurel Câmpeanu”, desfăşurat în Sala Sporturilor din Focşani, a ajuns în acest an la a XV-a ediţie, strângând la start un număr impresionant de sportivi de la cluburi din România, Moldova, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Bosnia, Polonia, Italia sau Franţa. Un invitat special al organizatorilor a fost multiplul campion european şi mondial, Georgii Zantaraia (Georgia).

Au cucerit cinci medalii
Judoka de la CNS Cetate Deva au avut prestaţii foarte bune, reuşind să cucerească cinci medalii. Astfel, Raluca Cadar şi-a adjudecat o medalie de aur, David Ionuţi una de argint iar Alexandru Ilie, Andreea Hojda şi Bogdan Denşorean au cucerit medalii de bronz. „Vreau să felicit toti sportivii noştri care au participat la această competiţie şi să mulţumesc părinţilor pentru susţinere. De asemenea, mulţumim organizatorilor pentru invitaţie”, a spus antrenorul devean, Gabriel Vasiliu (Ovidiu Mănăstire)

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Luptătorii de la CNS Cetate, număr impresionant de medalii la Jimbolia

Cei mai mici sportivi de la secţia de lupte a clubului CNS Cetate Deva au reuşit să aibă prestaţii deosebite...

CNS Cetate Deva, pe drumul cel bun

Gruparea din reşedinţa judeţului a legat cinci victorii la rând cu care se menţine în plutonul fruntaş al clasamentului, pe...

Castelul Corvinilor: Masă rotundă “Ziua Patrimoniului Mondial UNESCO din România”

Astăzi, la Hunedoara, va avea loc o masă rotundă, dedicată marcării “Zilei Patrimoniului Mondial UNESCO din România”. Manifestarea este organizată...

Închide