Sport

CNS Cetate Deva, pe drumul cel bun

Gruparea din reşedinţa judeţului a legat cinci victorii la rând cu care se menţine în plutonul fruntaş al clasamentului, pe locul 4. Principalul câştig după duelul cu Centrul Naţional de Pregătire Timişoara este faptul că în următoarea rundă, alb-albaştrii vor avea tot lotul valid.

„Nu s-a pus problema învingătoarei!”
Chiar dacă punctele i se vor scădea la finalul campionatului, CNS Cetate Deva a avut de câştigat din partida cu Centrul Naţional de Pregătire Timişoara. Pe lângă victoria cu 5-0, care ajută în plan moral, alb-albaştrii au scăpat de suspendările lui Apostol, Lupu, Firan şi Robert Cristian, cu toţii absenţi în duelul contra „junilor” timişoreni. „A fost un meci pe care l-am început bine, am înscris două goluri, dar apoi jucătorii s-au relaxat. Cei de la Centru au avut apoi 20 de minute foarte bune, puteau să şi înscrie. Un meci însă în care nu s-a pus problema învingătoarei”, a spus Sorin Cornea la finalul partidei.

Intrările lui Dan şi Tecsi, două câştiguri certe
Alte două câştiguri din acest meci au fost debutul lui Alexandru Dan în echipa deveană şi revenirea lui Iulian Tecsi, care nu mai jucase din prima etapă, ultimul reuşind să şi înscrie. „E important că au intrat şi Alexandru Dan şi Iulian Tecsi, îi aşteptăm să ne ajute în continuare. Deocamdată, ei trebuie să intre în ritmul echipei, de aceea şi-au împărţit minutele. Etapa viitoare vom avea tot lotul valid şi va fi o concurenţă benefică echipei”, a mai spus Cornea. În runda viitoare, CNS Cetate Deva va juca în deplasare, pe terenul lui CSM Lugoj, echipa vecină de clasament cu devenii, aflată pe locul 3.

Schimbări în organigrama de conducere
În acelaşi timp, gruparea de fotbal deveană va suferi modificări şi la nivel de conducere. Astfel, în noua organigramă va apărea Daniel Muntean, consilier local PSRO, care va fi reprezentantul Primăriei Deva în club şi va face legătura între echipă şi autorităţile locale. La club va reveni şi Cristian Petrean, fostul director sportiv al echipei până în această vară, iar din conducere nu va mai face parte actualul preşedinte, Daniel Simina. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura