Lucrările la capela mortuară din Bârcea Mică avansează

21 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Potrivit celor declarate de primarul municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea, construcţia capelei mortuare din localitatea Bârcea Mică avansează în ritm rapid.
Constructorul a turnat deja fundaţia capelei şi a celor două terase aferente clădirii. Este turnată şi fundaţia gardului care va împrejmui obiectivul. Sunt realizate racordurile la utilităţi – apă, canal, energie electrică. Ieri s-au turnat scările şi în continuare se va trece la ridicarea zidurilor clădirii.
„Vom avea o construcţie nouă, branşată la toate utilităţile, dotată cu mobilier specific funcţiunii clădirii. În curtea capelei vor exista alei şi platforme de circulaţie pietonală şi auto. Clădirea va avea cameră funerară, cameră oficiu, un grup sanitar pentru persoanele cu handicap şi două grupuri sanitare, pentru femei şi bărbaţi. La finalul lucrărilor, locuitorii satului Cristur vor beneficia de o casă mortuară care va oferi condiţii decente şi care va respecta toate standardele“, a declarat edilul şef al municipiului Deva.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 22.07.2020

Alexandru-Răzvan Negrea, din judeţul Hunedoara Pentru că a fost arestat preventiv 30 de zile, alături de alţi doi complici, sub...

Profesorii intră la examene

Astăzi are loc examenul naţional de definitivare în învăţământ, sesiunea 2020.

Bulina albă, 22.07.2020

Georgeta Dulgheru, inginer geolog, din municipiul Brad Pentru că a pus în operă proiectul Casa Căutătorilor de Aur din satul...

Închide