Investiția în rețeaua de apă și canalizare de pe strada Roci se apropie de final!

22 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Publicitate

 

 

 

 

 

Se lucrează intens la proiectul  ,,Alimentare cu apă și canalizare pe strada Roci” din municipiul Deva. Urmează dotarea stației de pompare cu echipamentele necesare.

Această investiție presupune realizarea rețelei de apă și canalizare pe o lungime de 800 de metri liniari, stație de pompare a apei, vas tampon care reglează presiunea apei, cămine de canalizare, cămine de vane,  cămine de racord etc., precum  și 64 de branșamente și racorduri  individuale pentru locuitorii de pe  strada Roci.

Rețeaua de distribuție a apei de pe strada Roci va fi alimentată cu apă potabilă dintr-un sistem de calitate centralizat. Această investiție va asigura locuitorilor un grad ridicat de civilizație și sănătate în conformitate cu standardele în vigoare.

Este o investiție așteptată de devenii de pe strada Roci. Termenul de finalizare a lucrărilor este 25 august 2020. Valoarea totală a investiției este de 939.456,11 lei.

La nivelul administrației publice locale există o permanentă preocupare pentru găsirea unor soluții cât mai bune de dezvoltare și modernizare a infrastructurii, a rețelelor de utilități publice, într-un cuvânt de dezvoltare durabilă a orașului nostru, precum și creșterii calității vieții cetățenilor din municipiul Deva și localitățile aparținătoare. Sistemul de alimentare cu apă și canalizare a unor străzi din Deva  se află pe lista priorităților  noastre. Localnicii trebuie să aibă toate condițiile acolo unde trăiesc.Dezoltarea și modernizarea rețelelor de utilități publice înseamnă creșterea calității vieții fiecăruia dintre noi.

Deva se dezoltă pas cu pas și acest lucru se vede deja.

#Modernizăm Deva

Nicolae-Florin Oancea, primarul Municipiului Deva

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Lucrările la capela mortuară din Bârcea Mică avansează

Potrivit celor declarate de primarul municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea, construcţia capelei mortuare din localitatea Bârcea Mică avansează în ritm rapid....

Bulina neagră, 22.07.2020

Alexandru-Răzvan Negrea, din judeţul Hunedoara Pentru că a fost arestat preventiv 30 de zile, alături de alţi doi complici, sub...

Profesorii intră la examene

Astăzi are loc examenul naţional de definitivare în învăţământ, sesiunea 2020.

Închide