Politica si administratie

Lucian Ioan Rus, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Deva: Deva este acasă. Acest sentiment de acasă este dat de oamenii de aici, de speranțele lor, de munca depusă în slujba urbei. Acest sentiment de acasă este și obligația noastră morală de a face din Deva un loc mai bun pentru oameni

Deva este acasă. Acest sentiment de acasă este dat de oamenii de aici, de speranțele lor, de munca depusă în slujba urbei. Acest sentiment de acasă este și obligația noastră morală de a face din Deva un loc mai bun pentru oameni.

Fie că vorbim despre extinderea Aqualand cu o bază de agrement având în centru un bazin la standarde europene, fie că vorbim despre strategia dezvoltării și întreținerii spațiilor verzi, fie că discutăm despre parcuri logistice care să pună mai bine în valoare poziția Devei în raport cu rețeaua de autostrăzi, vorbim de fapt, despre o viziune administrativă capabilă să facă din municipiul Deva un exemplu de dezvoltare. Oamenii cu care mă întâlnesc zilnic spun cu subiect și predicat că au nevoie de o administrație capabilă să înțeleagă nevoile specifice ale comunității și care să exploateze la maximum potențialul zonei. Nu o să-i dezamăgim. Promit!, spune Lucian Ioan Rus, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Deva.

Natalia Intotero: 9 iunie este ziua unei decizii care va marca viața comunității pentru mulți ani de acum înainte. Îl cunosc pe Lucian Rus, cunosc Deva și știu că, competența lui poate schimba fața acestui municipiu. Deva are nevoie de un primar onest, integru și bun cunoscător al programelor de finanțare. Deva are nevoie de viziune și de un mesaj administrativ coerent, construit în jurul devenilor și al specificului acestei localități. Deva se află fără îndoială la o răscruce din care cred că poate ieși cu bine, doar dacă are curajul unei schimbări profunde în raport cu modul în care se face azi, administrație în Deva. Lucian Rus este fără îndoială numele acestei schimbări de care avem cu toții nevoie. Îl susțin pe Lucian Rus pentru că Deva merită mai mult!

Laurențiu Nistor :Lucian RUS este fără îndoială liderul noii generații de politicieni și sunt convins că Deva va performa sub conducerea sa. Duminică, 9 iunie, onestitatea, competența și dragostea pentru Deva va învinge prin Lucian Rus, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului nostru. Deva are după foarte mulți ani o șansă reală de dezvoltare. Programul de guvernare locală al echipei Rus este fundamental orientat către locuitorii Devei, ține cont de nevoile comunității și oferă o perspectivă clară de dezvoltare. Susțin Lucian Rus cu toată încrederea și sunt convins că Deva se va despărți, definitiv, duminică, de modul păgubos în care a fost condusă administrația publică locală. Cu Lucian Rus primar, câștigă Deva! Așa să ne ajute Dumnezeu!

Ciprian Roman: Firele nevăzute ale unei comunități sunt reprezentate de arta și cultura locului. Îl susțin pe Lucian Rus pentru că înțelege și sprijină ceea ce îi bucură pe deveni. Îl susțin pentru că așa, în sfârșit, câștigă Deva!

Sorin Lavu: Îmi doresc pentru Deva un primar care să se consulte în mod real cu cetățenii. Vreau ca oamenii să știe că sunt parte din deciziile administrației și că efortul lor contează pentru municipalitate. Îl susțin pe Lucian Rus dintr-un motiv simplu și autentic, știe să asculte vocea devenilor. Asta va duce la rezultate bune pentru noi toți și asta înseamnă că Deva câștigă o șansă la dezvoltare durabilă.

Luminița Hurghoiu: Sunt profesor la Colegiul Național Pedagogic ”Regina Maria” din Deva. Parte importantă a satisfacției legate de această profesie este reprezentată de faptul că absolvenții pot deveni o resursă importantă pentru dezvoltarea Devei. În ultimii ani însă, pe fondul pierderii oportunităților, tinerii aleg să plece în altă parte și să vină la Deva doar de sărbători. Aș vrea ca măcar o parte dintre ei să rămână aici, pentru părinți, pentru oportunități, pentru Deva. Pentru ca acest lucru să se întâmple este nevoie ca administrația publică locală să devină competentă, să genereze un cadru de dezvoltare care să te determine să rămâi aici. În acest moment, administrația nu dă înapoi devenilor ceea ce aceștia merită și tocmai pentru asta pentru 9 iunie este nevoie de o schimbare de paradigmă, de oameni, de soluții pentru viitor. În cuvinte puține, pentru realități complexe, avem nevoie de Lucian Rus pentru un plus de claritate, competență și viziune. Dumnezeu să te ajute, Lucian! Cu tine, pe 9 iunie, Deva câștigă!

Liliana Ţolaş: Indicatorul constant al dezvoltării este competența. Aceasta este în general invidiată pentru că nu este partizană, nu ține cu unul sau cu altul, ține cu adevărul și poate fi măsurată obiectiv. Îl susțin pe Lucian Rus pentru capacitatea de a rămâne fidel cuvântului dat, pentru competența dovedită și pentru că sunt convinsă că la Deva, a venit în sfârșit, vremea oamenilor competenți și corecți. Pe 9 iunie, cu Lucian Rus, câștigă Deva!

Maria Ştefănie: Deva trebuie să iasă din mediocritate administrativă, să își asume în mod curajos faptul că merită mai mult, să conteze pentru cei care o conduc. În cuvinte puține, îl susțin pe Lucian Rus pentru că este ceea ce Deva are nevoie în acest moment. Este integru, competent și are în jurul său oameni capabili să readucă Deva acolo unde îi este locul. Restul sunt povești iar eu nu sunt Petre Ispirescu! Votati cu curaj, Lucian Rus!

Mihai Panaitescu: Un spectacol de teatru este reușit atunci când actorul este suficient de talentat și de profund încât să poată înțelege diversitatea emoțiilor personajului pe care îl întruchipează. O administrație eficientă înseamnă o înțelegere profundă a nevoilor comunității și mai ales un înalt grad de competență. În administrația municipiului Deva, nu este loc de figuranți și nici de butaforie, mai ales că prețul unui astfel de spectacol se plătește cu ani din viața noastră a tuturor. Este clar, că în acest moment, Deva are nevoie de un scenariu al dezvoltării pus în operă de un regizor competent, carismatic, onest. Pentru mine, administrația competentă înseamnă un primar precum Lucian Rus. Pe 9 iunie și nu numai, susțin Lucian Rus!

Raul Constantinescu: Gândirea antreprenorială este fără îndoială, cea care produce soluții pentru viitor. Antreprenorii își doresc un mediu administrativ previzibil, în stare să creeze un cadru larg de sprijin prin politica de facilități fiscale și care, evident, să nu hărțuiască la nivel birocratic oamenii. Lucian Rus este sinonim cu acest tip de gândire, a implementat-o la nivelul mediului privat, în calitatea sa de secretar de stat, a oferit soluții mediului economic din județul Hunedoara și nu numai, a fost mereu un om pe a cărui onestitate m-am putut baza. Aceste argumente mă fac să îl susțin și să îmi doresc să pun umărul la dezvoltarea unui loc, Deva, municipiul pe care îl numesc și eu, precum Lucian, acasă. Cu astfel de oameni, Deva câștigă pe termen mediu și lung. Îl susțin fără rezerve! Pe 9 iunie, Lucian Rus va câștiga!

Ștefan Tiriteu: Viața unui manager nu este ușoară și te pune mereu să decizi și mai ales să răspunzi pentru ceea ce decizi și impactează viața oamenilor de lângă noi. Managementul administrativ este provocator tocmai pentru că în lipsa rezultatelor oamenii își pierd încrederea, speranța și credința că acesta este locul în care își doresc să trăiască. 9 iunie, este o zi, în care Deva trebuie să fie managerul capabil să ia o decizie pentru viitorul său și să aleagă un om capabil să schimbe direcția în care merg lucrurile, azi, într-un municipiu reședință de județ care se încadrează în tipologia, așa nu. Eu aleg, Lucian Rus, dintr-o rațiune simplă, știe, poate și vrea să schimbe fața unui municipiu care a pierdut competiția cu foarte multe comunități de dimensiunea sa. Susțin Lucian Rus, primar al devenilor. La acest moment este cea mai bună soluție!

Răzvan Florea: Am fost rugat să spun în cuvinte puține, de ce îl susțin pe Lucian Rus. Motivul este atât de simplu încât de cele mai multe ori scapă atenției publice și anume, pentru că este un om integru. Deva, are la acest moment atât de multă nevoie de oameni integrii în conducerea administrației publice locale și știu de ce spun asta. Deciziile potrivite acestei comunități pot să fie luate doar de oameni care se apleacă, cu onestitate și competență asupra problemelor comunității. Unul dintre acești oameni este fără îndoială, Lucian Rus și asta nu pentru că spun eu, ci pentru că întreaga sa activitate a demonstrat asta. Îl susțin cu drag și vă îndemn să dați o șansă municipiului Deva. Pe 9 iunie, vreau să știți, este despre Deva, nu doar despre Lucian Rus și contracandidații săi. 9 iunie este despre integritate și competență, despre speranță și măsuri aplicate, despre eleganța unui demers. Un demers pe care îl susțin cu toată inima!

Ilie Toma: Din vreme în vreme, în mijlocul contestatei clase politice românești, apar oameni care surprind prin claritatea mesajului, prin siguranța demersului, prin capacitatea de a strânge în jurul lor tipul acela de energie umană care schimbă viața unei comunități. Pentru mine, Lucian Rus, este mai mult decât un bun profesionist în slujba municipiului, este în mod real, o șansă pentru Deva. Experiența pe care o are, va aduce municipiului un plus de viziune, puterea de muncă pe care a demonstrat-o, va aduce rezultate pozitive, măsurabile, clar încadrate în timp. Lucian Rus, merită o șansă, pentru că Deva merită o șansă. Îl suțin și știu, că binele învinge! Pe 9 iunie, ne vedem la urne!

Florin Bălan: De cele mai multe ori schimbarea pe care o așteptăm pentru comunitățile noastre stă în curajul de a decide că așa nu se mai poate. Pe 9 iunie, e ziua în care acest curaj trebuie să se manifeste, nu pentru că unii sunt răi și alții sunt buni, nu pentru că unii sunt de vină și alții sunt inocenți ci pentru că matematica nu este vreo formă de romantism și pentru că rezultatele așteptate ani de zile, nu apar. Asta înseamnă o pierdere pentru Deva, pentru tinerii și seniorii noștri, pentru fiecare dintre noi. Îl susțin pe Lucian Rus pentru că este capabil să spună stop unui mod de a face lucrurile în Deva, pentru că poate să genereze dezvoltare. Cu Lucian Rus, câștigă Deva, mama ta, tatăl tău, copilul tău, vecinii tăi. E relativ simplu, te rog să ai curaj!

Ciprian Drăgan: Când petreci mult timp între cărți ai tendința de a crede că marile reușite aparțin trecutului și că prezentul e o replică palidă a vremurilor demult apuse. Cumva am ajuns să credem asta, dintr-un motiv simplu, au rămas puțini oameni care să facă bine pe unde trec, au rămas puțini oameni care să se gândească la urbea lor ca la o casă pe care o împart cu zeci de mii de cetățeni. Între cei puțini, e cu siguranță Lucian Rus, omul despre care cred că va transforma expertiza pe care o are în oportunități pentru Deva. Eu îl susțin pentru că la acest moment consider că este singura opțiune care permite dezvoltarea reală a Devei. Cu el, câștigă Deva!

Sebastian Bara: Deciziile corecte sunt cele care pun în valoare potențialul oamenilor și al locurilor pe care aceștia le iubesc. Lucian Rus este genul de om care prin pregătire, dedicare și bună credință va duce cu siguranță Deva la următorul nivel de dezvoltare. Are suficientă experiență și mai ales suficientă voință pentru a duce administrația publică locală în situația unui furnizor de viziune și dezvoltare pentru întreaga regiune. Cu Lucian Rus, câștigă Deva!

Ramona Oltean: Ca profesor am văzut de-a lungul timpului că ceea ce dă sens unei comunități precum Deva este setul de valori care ne permit să sprijinim munca, credința și caracterul. Lucian Rus a fost crescut în lumina acestor valori, are o pregătire temeinică și se implică serios în proiectele care sprijină speranța că poate fi mai bine pentru Deva. Pentru mine, Lucian Rus, este certitudinea că Deva câștigă prin alegerea lui un plus de competență, un plus de speranță și de rigoare. Așa cum mulți deveni o fac deja și eu cred în Lucian Rus!

Nicolae Stanca: Adevărata bogăție a Devei este reprezentată de către oamenii onești. Unul dintre ei este fără doar și poate Lucian Rus. Adevărul nu are nevoie de campanie electorală și când mă întâlnesc cu Lucian Rus am puternica senzație că ne cheamă la o construcție care va conta pentru noi toți. Lucian a reușit să strângă în jurul său oameni pentru că le-a spus adevărul, pentru că a apreciat competența lor, pentru că le-a arătat că ei contează și că o comunitate puternică se construiește prin participarea fiecăruia dintre noi. Nu am nicio îndoială că va câștiga și că proiectul pentru Deva va prinde viață în următorii ani!

 

Comandat de PSD – filiala Hunedoara.
Executat de SC Media Hunedoreană SRL.
Cod identificare atribuit de AEP: 21240002

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura