Politica si administratie

Hunedoara pe mâini bune!

Dragii mei,

După cum cred că ştiţi deja, m-am for­mat ca om în Hunedoara. Nu am dorit niciodată să plec niciunde. Pentru mine, Hunedoara a fost, este şi va rămâne oraşul meu de suflet, oraşul de care, pur şi simplu, simt că nu m-aş pu­tea desprinde vreodată.
Alături de mulţi dintre dum­nea­voastră am văzut Hunedoara în declin. Ne-am revoltat cu toţii în perioada 1996 – 2000 când siderurgia şi mi­neritul erau, pur şi simplu, abandonate de guvernanţii acelor vremuri, fără să vedem măcar o fărâmă de bună intenţie din partea lor pentru acest oraş care, vreme de 50 de ani, prin lo­cui­torii săi, a contribuit semnificativ la mo­dernizarea României.
Alături de mulţi dintre dumnea­voastră, în perioada 2000 – 2016, am văzut Hunedoara căutându-şi drumul, parcă legată la ochi. Inexistenţa unei viziuni clare de dezvoltare din partea fostelor administraţii locale şi lipsa unui sprijin real din partea Consiliului Jude­ţean de la acea vreme au făcut ca Hunedoara să „piardă startul” relansării economice şi sociale, în comparaţie cu alte oraşe din Transilvania.
În 2016, aţi îndrăznit să schimbaţi abor­darea în ce priveşte omul şi echipa care trebuie să vă reprezinte la Pri­mărie. Vă mulţumesc, din nou, pentru asta. Cu ajutorul dumneavoastră am pornit, practic, de la zero. În vara anului 2016, Hunedoara era la un pas de faliment (cel puţin în ce priveşte vis­tieria locală). Acum Hunedoara are un buget anual de peste 100 de milioane de euro, mai bine de două treimi din aceşti bani fiind îndreptaţi spre in­ves­tiţii care să aducă beneficii reale tu­tu­ror hunedorenilor şi să facă oraşul şi mai atractiv pentru vizitatori (indiferent că sunt doar turişti sau reprezentanţi ai unor companii care doresc să inves­tească aici).
Sunt acum în derulare câteva zeci de pro­iecte importante pentru hune­do­reni, aflate în faza lucrărilor efective, proiecte pe care le vom duce la bun sfârşit. Există deja întocmite alte câ­teva zeci de proiecte menite, de ase­menea, să aducă îmbunătăţiri im­por­tante în viaţa tuturor cetăţenilor mu­nicipiului. ­De la grădiniţe, şcoli şi licee, până la străzi, parcuri, blocuri, spital, piaţă, stadion şi multe altele.
În primul meu mandat de primar, cred că am demonstrat că, dacă ÎNDRĂZ­NIM SĂ SCHIMBĂM CEVA, procedând onest, eficient şi cu adevărat în in­te­resul cetăţeanului, oraşul şi locuitorii săi pot avea parte de o schimbare benefică a modului în care acţionează şi se achită de sarcini o primărie.
În cel de-al doilea mandat cred că am demonstrat că, făcând ALEGEREA CORECTĂ, aşteptările majorităţii hu­nedorenilor în ce priveşte ad­ministrarea şi progresele oraşului, pot fi atinse şi chiar depăşite.
În cel de-al treilea mandat sunt ab­solut sigur că, împreună cu echipa de consilieri PSD, şi, mai ales, cu sprijinul dumneavoastră acordat pe 9 iunie 2024, vom demonstra tuturor că HUNEDOARA E PE MÂINI BUNE!

Cu sinceritate, al dumneavoastră
Dan Bobouţanu

 

Comandat de PSD – filiala Hunedoara.
Executat de SC Media Hunedoreană SRL.
Cod identificare atribuit de AEP: 21240002

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura