LPS Cetate Deva este… CSM Deva

În şedinţa Comitetului Executiv al FRF din 18 august a. c. s-a decis că „se aprobă cesiunea dreptului de participare în competiţii (Liga 3) de la LPS Cetate Deva către Clubul Sportiv Municipal Deva. Prin urmare, dispune afilierea CSM Deva şi dezafilierea LPS Cetate Deva.”
Deci, noua echipă de fotbal din municipiul de pe Mureş va purta sigla CSM Deva, iar acum conducerea tehnică a formaţiei se ocupă în continuare de definitivarea lotului pentru campionatul programat să înceapă în 12 septembrie. Antrenorul principal al formaţiei devene, Ştefan Nanu (foto), a declarat:
„A semnat şi Bedea, un mijlocaş pe care ni l-am dorit. Împreună cu nou veniţii Traşcă, Vitan, Cârstoiu şi ceilalţi sperăm să aducă la echipă calitate, sunt jucători care ne lipseau, de care aveam nevoie. Continuăm să construim o formaţie competitivă, cu care să ne îndeplinim obiectivul în sezonul 2020 – 2021. Aşteptăm să vedem alcătuirea seriilor din Liga a treia, să vedem din care vom face parte. Din ce se vorbeşte, am înţeles că Aradul şi Timişul vor rămâne într-o serie, iar noi – Deva, Hunedoara şi Petroşani – vom fi în serie cu echipele din Alba şi Sibiu, deşi există şi varianta cu cele din Alba şi Gorj. Oricum ar fi benefic pentru noi, deoarece vor fi deplasări evident mult mai scurte decât cele pe care le-am avut anul trecut. Cum va fi, o să vedem, noi ne continuăm antrenamentele, ne pregătim pentru meciurile oficiale, cred şi sper că vom începe campionatul la data prevăzută”, a declarat tehnicianul devean.
Echipa îşi continuă antrenamentele la Certej, urmând să joace pentru partidele oficiale la Simeria, până la finalizarea lucrărilor la Stadionul Cetate.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.