Jiul Petroşani a sunat adunarea pentru noul sezon

25 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

De luni, nou promovata în Liga a III-a CSM Jiul Petroşani a început pregătirile pentru noul sezon. “Ne-am reunit şi aşteptăm cu sufletul la gură în­ce­perea competiţiei. În primă fază vom merge tot pe mâna ju­cătorilor din Vale. E posibil să facem şi două-trei trans­feruri”, a declarat an­trenorul Damian Militaru (foto).
Jiul Petroşani a revenit în Liga a III-a, chiar dacă a ratat singurul meci de la baraj, deoarece chiar îna­inte de partidă a avut un caz de CovidD-19 în lot şi a trebuit să intre în carantină. În cele din urmă, campioana Ligii a IV- a Hunedoara s-a înscris în cel de-al treilea eşalon fotbalistic după ce FRF a decis să mărească numărul echipelor din Liga a III-a de la 90 la 100, creând locuri pentru şi mai multe formaţii care voiau să acceadă la acest nivel.
Primarul municipiului Petroşani, susţinătorul echipei în tentativa de revenire în Liga a III-a, a declarat pe contul său de socializare: ”Echipa noastră revine, după şapte ani, în eşalonul Ligii a 3-a. Campionatul începe în 12 septembrie cu 100 de echipe împărţite în 10 serii având în componenţă 10 formaţii. E o realizare iar noi suntem alături de echipă, o vom susţine şi ne vom bucura din nou de fotbal de calitate, aici, la Petroşani.”

U

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
LPS Cetate Deva este… CSM Deva

În şedinţa Comitetului Executiv al FRF din 18 august a. c. s-a decis că „se aprobă cesiunea dreptului de participare...

A fost prezentată noua echipă de handbal a Devei

Iubitorii handbalului din municipiul Deva au aflat că recent nou înfiinţatul Club Sportiv Municipal din oraşul de lângă Cetate are...

Geoagiu: două noi investiţii din bani europeni nerambursabili

Magdalena Şerban Deşi perioadă pandemică, iar cei mai mulţi primari au trecut pe pauză accesarea de proiecte investiţionale, recent, edilul...

Închide