Lovitură de teatru, după părăsirea ALDE de către liderul organizaţiei judeţene: Moloţ revine şi preia conducerea!

26 februarie 2020 | 5 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Şapte parlamentari ALDE s-au mutat la PNL în ultimele 48 de ore. Liberalii spun că „înfrăţirea” abia a început. „Nu o să mai rămână piatră pe piatră din ALDE”, a declarat un lider central PNL. Potrivit unor surse din PNL, liberalii au primit misiune de la liderul PNL Ludovic Orban să-i facă lui Călin Popescu Tăriceanu partidul ţăndări şi să absoarbă în bloc filiale locale ALDE, în special în Muntenia.
La nivelul judeţului Hunedoara, situaţia este următoarea: deputatul Marius Surgent, care era preşedintele ALDE Hunedoara, a plecat la PNL, acesta susţinând că mai mulţi membri ALDE din judeţ îl vor urma în barca liberalilor.
Însă, se pare că organizaţia judeţeană Hunedoara a ALDE nu se predă. Dacă în urmă cu câteva luni, Mircea Moloţ (foto) a demisionat din funcţia de preşedinte al ALDE Hunedoara, acum acesta revine pe post. „Da, am fost reconfirmat în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene Hunedoara a ALDE. Marius Surgent a fost exclus ieri din partid. Vom vedea cine pleacă din ALDE şi cine nu. I-am avertizat pe colegi că Surgent nu are valoare să fie cap de listă pentru Consiliul Judeţean. Noi vom avea însă candidaţi pentru toate posturile, la alegerile locale, liste complete, candidaţi la primării şi la preşedinţia consiliului judeţean”, a declarat Mircea Moloţ pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
Fost lider al liberalilor hunedoreni şi fost şef al CJ Hunedoara timp de 10 ani, Mircea Moloţ a declarat că ia în calcul o candidatură la preşedinţia instituţiei judeţene. „Nu exclud o candidatură la şefia Consiliului Judeţean“, a afirmat Moloţ.
Ieri, mai mulţi membri ai ALDE, printre care primarul de la Geoagiu, Vasile Cărăguţ, şi Nelu Ardelean, directorul financiar al Complexului Energetic Hunedoara, se aflau la negocieri cu liberalii. Însă, ALDE Hunedoara nu moare, nu se predă!

Loading...

Comentarii (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Bebe Ivanovici spune:

  Jos Cu excrocul de molot. Un hot ordinar. Cu el ALDE se duce de Ripa. Nu votati hotia=ALDE.

 2. Valea Jiului spune:

  Nu vom vota niciodata cu Molot si partidul din care face el parte , pentru ca nu a asfaltat drumul judetean din Parang si nu sa putut dezvolta acesta zona .

 3. Geo Istoricu spune:

  Mi se pare chiar hilar avertismentul Lui Mircea Ioan Moloț că Marius Surgent nu are valoare. Fie vorba între noi de ce pentru a fi deputat avea valoare iar pentru șefia Consiliului Județean nu? Răspunsul e simplu, acolo vrea cu orice preț să candideze Mircea Ioan Moloț și nimeni nu are, zice acesta, valoare mai mare ca el însuși.

 4. florin spune:

  Acest avorton de 1,50 a fost dat afara nu s-ia dat el demisia,iar acum cu ajutorul unui criminal(CHITOIU) a devenit iar presedinte in ALDE,un partid de 1,2%

 5. Gigel spune:

  Ba Nu-l mai vb de rau pe piticul atomic ca va impusca bodyguard-ul lui. Stici cine e? E vb de fostul militian – tortionar goga dan. Cel mai mare sifon din Politie.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primarul Oancea şi prefectul Potecă, la unison: noua Cardiologie va fi funcţională în două luni!

Primarul Devei, Florin Oancea (foto stânga), şi prefectul Vasilică Potecă (foto dreapta) au susţinut ieri, împreună, o conferinţă de presă,...

Bugetul judeţului, tot mai mic

Cu bani mai puţini, Consiliul Judeţean Hunedoara nu prea are cu ce să facă investiţii în acest an. Banii, atâta...

Exerciţiu de imaginaţie – cum ar fi fost judeţul Hunedoara cu PNL la conducere

În 2016, PNL a spus că ne-a lăsat un judeţ la cheie. Noi nu am găsit-o încă. Dar haideţi să...

Închide