Lipsa banilor „bântuie” Cupa României

14 iulie 2009 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

11 X 1 retezatul-medium

Ciprian Marinuţ

Cu excepţia celor de la CFR Marmosim Simeria şi Dacia Orăştie, echipele hunedorene programate de FRF în etapa întâi a competiţiei surprizelor se confruntă cu probleme financiare sau de altă natură şi nu se vor prezenta la meciuri.

Nu vor sau nu pot să joace
FRF a programat în primul tur al Cupei României, ediţia 2009 – 2010, care se va disputa mâine şi joi de la ora 17.30, cel puţin trei echipe care nu vor sau nu pot să joace. Corvinul 2005 Hunedoara care ar trebui să întâlnească pe Liberty II Salonta nu mai există, deşi nu şi-a depus cerere de dezafiliere de la FRF. Retezatul Haţeg, campioana Ligii a IV-a, este în mare suferinţă după ratarea promovării în Liga a III-a, astfel că e foarte probabil ca meciul cu CFR Marmosim Simeria să nu se dispute. „Clubul din Haţeg a trimis o cerere la AJF Hunedoara cu solicitarea de a nu-i mai programa în competiţii până în toamnă. Se pare că Primăria şi-a retras sprijinul acordat echipei şi acum nu mai au bani, iar costurile meciului de Cupă s-ar ridica la aproximativ 2000 de lei”, a explicat Sorin Ciotlăuş, secretarul general al AJF Hunedoara. În fine, CS Vulcan, retrogradată din Liga a III-a, nu are decât 2-3 jucători legitimaţi, astfel că există riscul ca şi partida lor cu Dacia Orăştie să nu se dispute.

Riscă excluderea
Conform Art.32.13 din ROAF, echipele programate în Cupa României nu pot renunţa la jocuri, sub sancţiunea eliminării lor din campionatul în care participă. Faza a II-a a Cupei României-Timişoreana, la care vor participa 70 de echipe câştigătoare ale jocurilor din faza I şi celelalte 10 echipe din Liga a 3-a, în total 80 de echipe, este programată să aibă loc la data de 29.07.2009.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Daniel - Petrosani spune:

    Pana la urma stie cineva ceva concret de meciuri? Se mai joaca sau nu?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
În pericol sã rãmânã fãrã apã

Un baraj de acumulare care a aparţinut fostului combinat din Călan şi a ajuns în proprietatea unei firme pune în...

Copil înecat într-o groapã

Ieri la amiază, Poliţia Oraşului Simeria a fost sesizată prin intermediul Serviciului Unic de Urgenţă 112 că un copil în...

Ce-am înţeles eu din impozitul forfetar

Nu vă speriaţi, că nu urmează o prelegere economică. Au făcut-o alţii, mult mai aplicaţi decât mine, şi tot nu...

Închide