Liberalii deveni merg pe mâna lui Oancea

05 Oancea Florin Viceprimar DEVA. (1)

Nicolle Ebner

 Liberalii deveni se pregătesc de alegerea unei noi echipe la cârma organizaţiei municipale. Listele de înscriere pentru funcţii de conducere se închid astăzi, 26 august, la ora 16.00, singurele condiţii pentru a putea candida fiind trei luni de vechime în partid şi cotizaţia plătită la zi.

Concurenţă, doar la vicepreşedinţi
Adunarea Generală de Alegeri are loc la termen, la patru ani. Se pare că liberalii deveni merg pe principiul că nu trebuie schimbat ceea ce e bun, deoarece Florin Oancea (foto) este singurul candidat înscris, până acum, pentru preşedinţia organizaţiei PNL Deva. Dacă va întruni voturile colegilor, el va câştiga al treilea mandat de preşedinte al organizaţiei municipale. Pe lista vicepreşedinţilor s-au înscris Pompiliu Crai (consilier judeţean şi administrator special al SC Drumuri şi Poduri SA), Marcel Moraru (directorul Muzeului Civilizaţiei Dacice şi Romane), Ioan Prip (fost director general al SC Drumuri şi Poduri SA), Tiberiu Balint (consilier judeţean şi fost director al RAR Hunedoara), Radu Haşa. Florin Oancea afirmă că va candida pentru un nou mandat, pentru că „vrem ca Deva să rămână în continuare un fief liberal. În plus, am îndeplinit toate obiectivele pe care le-am stabilit la alegerile locale din 2008 – primar, 10 consilieri locali şi preşedintele consiliului judeţean (Moloţ este membru al PNL Deva), precum şi la alegerile parlamentare, când am obţinut un deputat şi un senator pe colegiul Deva. Cred că, în urma acestor rezultate, candidatura mea pentru un nou mandat de preşedinte al organizaţiei municipale PNL Deva este îndreptăţită”.

Sâmbătă – varianta de rezervă
Adunarea Generală de Alegeri a preşedintelui, a celor patru vicepreşedinţi, şi a biroului politic municipal PNL Deva este convocată pentru vineri, 28 august. Pentru ca alegerile să fie statutare, la eveniment ar trebui să participe mai mult de jumătate din cei aproximativ 1.000 de membri ai organizaţiei municipale PNL Deva. Cum suntem în plină vacanţă de vară, este puţin probabil că la adunarea de vineri vor participa 500 de liberali deveni. Prin urmare, organizatorii au luat în calcul o a doua variantă, statutul permiţând ca alegerile să se desfăşoare a doua zi, respectiv sâmbătă, 29 august, fără ca rezultatul votului să fie condiţionat de prezenţă.

One thought on “Liberalii deveni merg pe mâna lui Oancea

  • 27 august 2009 la 10:16
    Permalink

    Super vicepresedintii! Vom fi tot ce am fost ba inca si mai mult.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare