Gura lumii

26 august 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii
Un personaj care a ajuns să nu mai fie nici măcar pe placul colegilor de partid, are toate şansele să ajungă într-un post de şef mare într-o companie din Bucureşti. Măsura, susţin cârcotaşii, ar pica extrem de bine pentru toţi politicienii locali, mai ales pentru colegii din formaţiunea politică, din care face parte omul nostru. Asta, deoarece, nici o negociere nu se mai poate face, spun gurile rele, pentru că personajul de care vorbim, intervine mereu şi strică toate înţelegerile. După ce s-a zvonit că omul va ajunge pe fotoliul unei instituţii de la poalele munţilor din judeţ, se pare că acum, el are toate şansele să fie uns pe un post mult mai important, de director într-o companie mare. Zvonerii din partid susţin că această mişcare ar fi cea mai inteligentă, deoarece toate părţile ar fi mulţumite şi formaţiunea sa ar avea doar de câştigat. 
 
Vorbeşte lumea, că un ministru care provine din judeţul nostru a vizitat, în urmă cu mai multe zile, locurile natale, aşa, să mai facă nişte observaţii celor care trăiesc pe aici, că doar nu degeaba a ajuns la Capitală. Gurile rele spun că ministrul nostru a ajuns în oraşul cu castel şi a luat-o, la pas, prin municipiu, să vadă lumea că este interesat de cum trăiesc amărăştenii de pe aici. Domnul ministru s-a apucat să critice faptul că la unele magazine nu se eliberează bonuri fiscale, când faci cumpărături. Mai mult, omul nostru s-a plâns că în municipiul unde a locuit până cu vreo doi ani în urmă, nu s-a prea făcut nimic. Numai că, ministrul cu pricina ori nu-şi dă seama, ori face pe prostul, uitând că  măsurile lui au dus la blocarea tuturor primăriilor din ţară, nu numai din judeţ. Cârcotaşii spun că mare minune a fost, că nu s-a luat nimeni dintre foştii săi concitadini de el, făcându-l de minune în plină stradă. După cât de supăraţi sunt localnicii pe domnul ministru, despre care spun că a pus marele combinat pe butuci, iar acum pune şi ţara, dacă va mai sta mult în funcţie, nu era de mirare să păţească un asemenea pocinog, taman în oraşul său de baştină.
Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Secretul „schimbării la faţă“

Marian Muntean, finanţatorul echipei Cetate, consideră că progresul înregistrat de echipa deveană în jocurile amicale de pregătire se datorează venirii...

Noul VW Polo s-a lansat la Deva

Ieri, la Deva, a fost lansat noul VW Polo. Noul Polo demonstrează ce poate însemna cu adevărat dimensiunea.

Suporterii au „reanimat” fotbalul hunedorean

Familia fotbalului hunedorean s-a reunit la inaugurarea pub-ul suporterilor Corvinului şi visează la renaşterea sportului rege la Hunedoara.

Închide