Laureaţii Şcolii de Fotbal „Florea Văetuş“

6 ianuarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Conducerea Şcolii de Fotbal „Florea Văetuş“ din Hunedoara a organizat recent, pentru prima dată de la înfiinţare, o întâlnire cu toţi sportivii legitimaţi, cu părinţii şi cu sponsorii, cei care au sprijinit activitatea echipelor înscrise în competiţiile judeţene.
Istoria activităţii acestei grupări private de fotbal numără doar 18 luni de la înfiinţare, este scurtă, dar seriozitatea cu care se munceşte la antrenamente, ambiţia tinerilor legitimaţi de a fi cei mai buni au adus şi primele rezultate de top. Cel mai bun sportiv al anului 2018 la acest club privat a fost desemnat Rareş Tomşa (foto), liderul echipei fotbaliştilor născuţi 2009, cel care a fost selecţionat, după acţiunile de selecţie organizate de către FR Fotbal, în lotul naţional U14.
Printre cei care au mai fost premiaţi de către conducerea şcolii hunedorene au fost următorii: la grupa 2011 – Kevin Horociuc, Denis Oprişoni şi Robert Şerban; grupa 2010 – Gabriel Apur, Damian Coldea şi Iosif Bratu; grupa 2009 – Robert Dulgheriu, Eduard Bordea şi Rareş Roşculeţ; grupa 2007-2008 – Ionuţ Matei, Andrei Lucaciu şi Paul Uduca iar la grupa 2005-2006 – Tiberiu Avram, Marco Lingurar şi Daniel Mailat.
Noul an a debutat cu un cantonament pe care fotbaliştii de la SFFV Hunedoara îl efectuează în aceste zile în Parâng, iar începând de vineri, 11 ianuarie, la baza Eurocenter din municipiul de pe Cerna se vor desfăşura întrecerile primului turneu de fotbal juvenil, Legend Cup Hunedoara 2019 pentru cinci categorii de copii.
Au confirmat participarea echipe din Sibiu, Alba, Timişoara, Cluj, Tg. Jiu, Sălişte, Şura Mare, Petroşani, Simeria, Brad, Orăştie, Copşa Mică, Deva şi Hunedoara, programul meciurilor şi orele de disputare urmând să fie comunicate de către organizatori în zilele următoare.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Autobergamo Deva – noutăţi pentru… noul sezon

Echipa de fotbal în sală, liderul actual al primei ligi, Autobergamo Deva, îşi reia din data de 11 ianuarie pregătirile,...

Anul 2018 a fost bun pentru AJ Fotbal Hunedoara

Cu câteva zile înainte de finalul anului trecut, conducerea Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara a organizat o adunare operativă a...

Tâlhari arestaţi de magistraţii deveni

Unul este deja în celula arestului IPJ Hunedoara, iar cel de-al doilea, pentru că este minor, a fost plasat în...

Închide