Autobergamo Deva – noutăţi pentru… noul sezon

6 ianuarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Echipa de fotbal în sală, liderul actual al primei ligi, Autobergamo Deva, îşi reia din data de 11 ianuarie pregătirile, cu o serie de noutăţi în lotul cu care a activat în prima parte din campionatul 2018-2019. De menţionat că echipa deveană ocupă primul loc în clasamentul ligii naţionale cu 29 de puncte, cu un punct înaintea celor de la United Galaţi.
Portarul echipei naţionale Vlad Iancu se va reîntoarce la Deva, acolo unde va evolua pentru restul sezonului, după ce a renunţat la colaborarea cu Informatica Timişoara, formaţie care îl pierde atât pe Robert Lupu (care a decis să rămână doar selecţionerul echipei naţionale), dar şi pe Mimi Stoica, trecut la United Galaţi. Gruparea deveană a perfectat în perioada de vacanţă un contract cu tânărul şi talentatul jucător spaniol Toni Jodas Vives (foto).
Mai mult, interimatul lui Adrian Moţ ca tehnician principal pe banca prim-divizionarei de fotbal în sală Autobergamo Deva s-a încheiat după ce oficialii medaliatei cu bronz la ediţia trecută de campionat au decis să-l numească la cârma formaţiei pe Nelu Stancea (foto mic), fost selecţioner al echipei naţionale.
Nelu Stancea a mai condus CSM Poli Iaşi şi a dus naţionala României în sferturile de finală ale Euro 2014, el fiind al patrulea antrenor al devenilor, în acest sezon. Autobergamo a început pregătirile cu Cosmin Gherman, apoi l-a numit pe spaniolul Luis Fonseca Cilleros, pentru ca „secundul“ Adrian Moţ să asigure interimatul de-a lungul ultimelor patru săptămâni.
Revenirea în lotul devean a portarului Vlad Iancu a dus şi la întreruperea colaborării dintre Autobergamo şi Adrian Moţ, cel care a anunţat acest lucru pe o reţea de socializare. Vlad Iancu va fi unul dintre titularii postului de portari la echipa deveană, dar el a primit şi sarcinile de antrenor secund.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anul 2018 a fost bun pentru AJ Fotbal Hunedoara

Cu câteva zile înainte de finalul anului trecut, conducerea Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara a organizat o adunare operativă a...

Tâlhari arestaţi de magistraţii deveni

Unul este deja în celula arestului IPJ Hunedoara, iar cel de-al doilea, pentru că este minor, a fost plasat în...

Procurorii au închis dosarul surpării de la EM Lupeni

Un abataj al EM Lupeni, subunitate aparţinătoare Complexului Energetic Hunedoara, s-a surpat în octombrie 2017, iar doi mineri au murit...

Închide