Larisa Iordache testată pozitiv la Covid-19

Gimnasta Larisa Iordache a anunţat, miercuri, pe pagina sa de Facebook, că a fost testată pozitiv la Covid -19 şi a intrat în izolare pentru două săptămâni.
„Gimnastica m-a învăţat să fiu o persoană … pozitivă! Aşteptam un test negativ la verificarea de la Izvorani, unde trebuia să concurez pentru prima dată după trei ani, dar a venit un test pozitiv de Covid-19. M-am izolat acasă pentru două săptămâni, pentru a rămâne sănătoasă şi pentru a reveni în parametrii normali, pentru a-mi putea relua pregătirea liniştită. Mă simt bine, am o stare generală fără simptome gra­ve, simt doar o mică răceală pe care o voi trata aşa cum mi-a recomandat me­di­cul”, a afirmat Larisa Iordache pe o reţea de so­cializare .
„Îmi pare foarte rău pentru această veste… ajunsesem în formă, gata de a arăta tot ce am muncit în aceste ultime luni. O să am grijă de sănătatea mea, îmi doresc acum doar linişte! Sper să ne vedem la Na­ţio­nale!”, a mai scris gimnasta de 24 de ani.
Larisa Iordache, multiplă cam­pioană europeană şi vice­campioană mondială, îşi anunţase re­ve­nirea după o pauză de trei ani şi urmează să par­ticipe la Campionatele Na­ţionale care vor avea loc la Ploieşti în pe­rioada 17-19 no­iem­brie. Ea are ca obiectiv personal o posibilă calificare la Jocurile Olim­pice de la Tokyo şi revine în competiţii după ce a suferit o ruptură de ten­don ahilian stâng la Campionatele Mondialele de gimnastică din 2017, de la Montreal, fiind nevoită se se opereze de trei ori.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare