Fotbal Liga a III-a. Etapă grea pentru echipele din județul Hunedoara

Astăzi și mâine se vor disputa jocurile contând pentru etapa a VIII-a din campionatul Ligii a IIII-a de fotbal, competiție care devine tot mai interesantă din punct de vedere valoric, amânarea unor jocuri din motive medicale (deoarece mulți jucători sunt infestați cu noul virus) dând peste cap atât programul stabilit inițial, cât și clasamentele din cele zece serii.

CS Hunedoara a jucat marţi la Turda restanţa din etapa a cincea cu Sticla Arieşul. Partida s-a încheiat la egalitate, 0 – 0, deşi au existat situaţii de a marca de ambele părţi. Pentru hunedoreni este primul punct obţinut în acest campionat pe teren străin, după două înfrângeri la limită la Ungheni şi Reghin.

„A fost un joc echilibrat, în care noi ne-am creat totuşi cele mai mari ocazii. Am avut şi o bară, prin Mardare în minutul 75, două ratări singur cu portarul  advers ale lui Iacob, şi din trei metri, şi din cinci metri… E drept, şi portarul nostru Lefter a avut două intervenţii foarte bune prin care a evitat primirea golului. Suntem oarecum mulţumiţi de acest rezultat, mai ales ţinând cont că am mai pierdut înainte de acest meci cinci jucători, toţi diagnosticaţi cu covid: Raţ, Bloj, Kelemen, Tiric şi Buzincu. Se adaugă pe lista indisponibililor  Banac şi Kocsis, accidentaţi, iar astăzi s-a accidentat şi Marinca. În jocul de la Turda, Kovacs a intrat fără nici un antrenament, că nu am avut pe cine să bag. Ne aşteaptă alte două deplasări, la Cluj cu Sănătatea, iar miercuri restanța de la Unirea Dej. Sperăm să mai recuperăm din băieţi până atunci şi să putem să duce până la capăt acest tur de campionat”, ne-a declarat antrenorul hunedorean Raul Spătaru imediat după meci.

CS Hunedoara care ocupă acum locul șase în clasamentul seriei, având opt puncte, va evolua mâine la Cluj Napoca, echipa din Florești fiind cu un loc în fața hunedorenilor și un punct în plus.

În seria  a VII-a  sunt programate două partide în județ. Astăzi, vineri, de la ora 15.00, pe terenul de la Simeria, formația CSM Deva joacă în compania echipei ACS Minerul Costești, ambele combatante fiind în suferință de puncte și mai mult, sunt vecine de clasament. Echipa  din Deva anunță o serie de indisponibilități pentru jocul de astăzi, dar  antrenorul Ștefan Nanu trebuie să găsească cele mai bune soluții pentru a alinia o echipa competitivă  pentru…victorie. Devenii au un parcurs  greu în perioada următoare cu jocuri dificile la Dăești și Șelimbăr, ambele în deplasare.

Jiul Petroșani, formație aflată pe locul șapte în clasamentul seriei cu un total de șase puncte,  va evolua sâmbătă, de la ora 15.00, pe terenul din Valea Jiului în compania celor de la Gilortul Tg. Cărbunești, oltenii fiind neașteptat clasați pe locul patru în serie.

Programul etapei a VIII-a

Seria a VII-a

ACS Flacăra Horezu – AFC Hermannstadt 2

CSM Jiul Petroşani – CS Gilortul Tg. Cărbuneşti

CS Măgura Cisnădie – ACS Viitorul Șelimbăr

CS Gaz Metan Mediaş 2 – CS Viitorul Dăeşti

CSM Deva – ACS Minerul Costeşti

Seria a IX-a

FC Unirea Dej  – CSO Cugir

CS Sănătatea Cluj-Napoca – CS Hunedoara

AFC Unirea 1924 Alba Iulia – ACS Sticla Arieşul Turda

CS Unirea Ungheni  – ACS Industria Galda

CS Ocna Mureş – CSM Avântul Reghin

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare