Sport

La revedere, Daniel Gheorghe! Handbalistele de la Deva rămân fără antrenorul principal

Marți seară a venit un ca un trăznet știrea de la echipa de handbal fe­minin, CSM Deva, formație aflată pe primul loc în seria C din liga secundă.

Le-a mulțumit tuturor
Începând cu data de 5 martie 2024, relațiile contractuale dintre CSM Deva și antrenorul principal al echipei de handbal feminin, prof. Daniel Gheorghe, au încetat, de comun acord, clubul mul­țumindu-i tehnicianului pentru activitatea depusă. „A fost o perioadă frumoasă din viața mea de antrenor, chiar dacă eu am venit la echipă într-un moment dificil. Țin să-i mulțumesc Valentinei Ardean Elisei pentru cola­borarea pe care am avut-o și susți­nerea reciprocă și cred că, împreună, am reușit să formăm o echipă fru­moasă și un grup unit la CSM Deva. Îi doresc succes în continuare în cariera sa de antrenor și sunt ferm convins că va ajunge acolo unde și-a propus. De asemenea, vreau să mulțumesc ce­lorlalți colegi din staff-ul tehnic cu care am colaborat în această peri­oadă. Totodată vreau să mulțumesc conducerii administrative și tuturor celor care ne-au acordat sprijinul și încrederea în momentele dificile. Mul­țumesc și minunatului public devean care este, în permanență, alături de echipă. Tuturor le doresc mult succes în continuare în ceea ce își propun”, a declarat Daniel Gheorghe.

Se reduce subvenția
Probabil această încetare a cola­bo­rării dintre reputatul tehnician și gru­parea deveană vine ca urmare (aten­ție!! sunt deocamdată zvonuri) a re­du­cerii subvențiilor de la Primăria muni­ci­piului Deva, pentru toate secțiile din cadrul clubului. Conducerea tehnică a echipei va fi asigurată, în continuare, de Valentina Ardean Elisei și Olivia Nanu. Handbalistele de la CSM Deva revin în fața propriilor suporteri duminică, 10 martie, de la ora 11:00, când vor întâlni pe CSU UV Timișoara, iar un succes le asigură calificarea în play-off-ul pentru promovarea în Liga Florilor, cu trei etape înainte de finalul sezonului regular. (N.G.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura