Sport

Finala Cupei României la futsal se joacă la Timișoara

Turneul final al Cupei României la fotbal în sală se va disputa la Timişoara, la sfârșitul acestei luni, este decizia forului federal. Trebuie doar stabilite, cu exactitate, datele de desfășurare.
Există două variante – 26 și 27 martie, respectiv 28 și 29 martie. În turneul final de patru sunt calificate două echipe din vestul țării, CSM Deva și CFR Timișoara, celelalte două competitoare fiind Sepsi Sfântu Gheorghe și Mausoleul Mărășești. CSM Deva și CFR Timișoara sunt calificate și în play-off-ul campio­na­tului, alături de United Galați și
FK Odorheiu Secuiesc. La finalul ultimei etape din sezonul regular, CFR Timișoara a cedat cu 4-3 pe terenul liderului United Galați. Bănățenii au înscris toate cele trei goluri în repriza a doua, când era deja o diferență consistentă în favoarea jucătorilor de la Dunăre. Mihnea Toader, Valentin Ilaș și brazilianul Wellington au fost marcatorii timișorenilor, în vreme ce Galațiul a condus cu 3-0 încă de la jumătatea întâlnirii, grație golurilor marcate de Cojocaru și Leleo de două ori. Golul victoriei a fost înscris de Araujo. (N.G.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura