La finalul lunii se judecă apelul în dosarul tentativei de omor

5 ianuarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Cristişor Pavel, bărbatul din Vulcan care a fost găsit vinovat de magistraţii Tribunalului Hunedoara de tentativă de omor şi condamnat în primă instanţă la cinci ani de închisoare cu executare, a făcut apel.

Cristişor Pavel a fost obligat de instanţa de judecată să plătească tânărului pe care l-a lovit cu toporul daune materiale şi morale de circa 17.000 de euro. Individul nu şi-a recunoscut fapta şi a fost condamnat fără acord de recunoaştere, iar după pronunţarea sentinţei a atacat-o cu apel. Dosarul a ajuns la Curtea de Apel Alba Iulia şi are primul termen de judecată stabilit pentru penultima zi a acestei luni. Şi individul lovit cu toporul în cap de Pavel s-a arătat nemulţumit de soluţie.
Anchetatorii au arătat că agresorul a avut o altercaţie la un botez cu victima, un bărbat de 31 de ani, din Vulcan. Cei doi s-au ameninţat, iar Cristişor Pavel a venit înarmat cu toporul, a coborât din maşina sa şi l-a lovit în cap. Bărbatul agresat a ajuns la Timişoara în stare gravă, unde medicii au reuşit să-i salveze viaţa. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tamponaţi de un taxi

Un tânăr motociclist din municipiul Petroşani şi prietena lui au fost răniţi după ce un taximetrist i-a lovit în plin.

Vârstnică tâlhărită pe stradă de trei tineri

Trei tineri de 19, 20 şi 22 de ani, toţi din municipiul Lupeni, sunt cercetaţi de poliţişti după ce au...

Dosarul „Hydra” al mafiei fierului vechi, tergiversat de ani buni

Dosarul cunoscut generic sub denumirea de „Hydra“, instrumentat în anii 2000 de comisarul Traian Berbeceanu, deferit justiţiei în anul 2007,...

Închide