La BEJ, curg reclamaţiile despre ilegalitãţi

4 iunie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Nicolle Ebner

Preşedintele PNŢ-CD, Marian Petru Miluţ, a sesizat Biroul Electoral Judeţean Hunedoara cu privire la schimbarea frauduloasă a reprezentanţilor PNŢ-CD de la secţiile de votare din municipiul Hunedoara, în urma unei înţelegeri între preşedintele PNŢ-CD Hunedoara, Emil Danci şi deputatul PDL de Hunedoara, Viorel Arion.

Şeful ţărăniştilor, acuzat de favorizarea PDL
Surse din staff-ul de campanie electorală a lui Marian Petru Miluţ au declarat, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că au primit informaţii din interiorul filialei judeţene PNŢ-CD Hunedoara potrivit cărora, Emil Danci, preşedintele filialei judeţene a PNŢ-CD s-a  înţeles cu deputatul Viorel Arion, oferind  toate locurile ţărăniştilor din birourile secţiilor de votare, celor de la PDL. Potrivit aceloraşi surse, în urma înţelegerii dintre cei doi, pe locul ţărăniştilor propuşi de drept în completarea birourilor electorale ale secţiilor de votare de la numărul 65, până la 102, toate din municipiul Hunedoara, au ajuns oameni din PDL. Astfel, la numărarea voturilor, PDL ar fi avut doi reprezentanţi, în loc de unul, cum prevede legea. Ieri, Marian Petru Miluţ a trimis la BEJ Hunedoara o listă cu nominalizările anterioare acestei schimbări frauduloase, cerând schimbarea celor existenţi. În cerere, nu este acuzat nici unul dintre cei doi politicieni, pentru că PNŢ-CD riscă o respingere a cererii, deoarece cercetarea acestui gen de caz nu intră în atribuţiile BEJ. Aceleaşi surse anunţă că PNŢ-CD a demarat operaţiunea de strângere de dovezi, urmând să apeleze la instanţă imediat ce va fi posibil.

Emil Danci neagă acuzaţiile
Emil Danci, care este şi membru al BEJ Hunedoara, a primit vestea cea rea taman de ziua lui. Liderul neagă acuzaţiile şi declară că propunerile PNŢ-CD pentru completarea birourilor secţiilor de votare au fost validate de Biroul Judeţean Executiv, dar bănuieşte din partea cui vine lovitura sub centură. “Probabil, o voi acţiona în instanţă pe doamna care a dat astfel de informaţii, pentru fals în declaraţii. Cât despre o posibilă relaţie cu Viorel Arion, nu pot să neg faptul că-l cunosc pe Arion. Cred că-l cunosc şi alţii, nu numai eu”, a declarat Emil Danci, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Valutiştii din Hunedoara, încolţiţi de poliţişti

Poliţiştii hunedoreni, împreună cu „mascaţii“, şi în cooperare cu S.I.I.P.I. Hunedoara au descins ieri la domiciliile unor cunoscuţi valutişti şi...

Ştiri – 5.06.2009

Cu linia a doua la Internaţionale Numeroasele accidentări sabotează în continuare activitatea gimnastelor din lotul olimpic de la Deva. Antrenorii...

Gura lumii – 5.06.2009

  Orice jucător, oricât de modest ar fi ca talent, pregătire sau caracter, a învăţat că în lumea fotbalului, la...

Închide