KAIAC-CANOE. Medalii pentru deveni la Memorialul Zeno Lache

Ediția din acest an a tradiționalei competiții Memorialul Zeno Lache, organizată la Timișoara a adus o nouă confirmare a valorii sportivilor de la secția de kaiac-canoe a LPS Cetate Deva, acolo unde prof. Alexandru Mureșan reușește de câteva sezoane să aducă cu elevii săi, medalii de la toate competițiile la care sunt prezenți.

 

Aproape de podium     

La întrecerile de la Timișoara, debutantele clubului devean la categoria 10-12 ani, 200 m au cucerit o medalie de aur prin Alexia Ghiță, una de bronz prin Antonia Nastac iar Maria Dan a fost foarte  aproape de podiumul de premiere, ea încheiind competiția pe locul IV.

O medalie de aur a cucerit și Andreea Mureșan la 200 m (practic și-a păstrat primul loc câștigat anul trecut în ierarhia cadetelor) la fel ca și colegul său, Alexandru Filimon, câștigătorul medaliei de aur în acest an la cadeți 200 m.

La categoria juniori 2,  Alexandru Mureșan si-a sărbătorit ziua de naștere câștigând o medalie de argint la simplu în proba de 200 m iar Bogdan Oprean a sosit pe locul IV foarte aproape de o medalie. Au mai urcat pe podiumul  de premiere Sara Trif care a cucerit o medalie de aur la categoria junioare 2 și Alexandru Miheț, medalie de bronz la categoria juniori 1 după o serie de calificări  și o semifinală foarte strânsă.

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare