Juniorul Raul Opric, de la CFR Simeria, spre Euro U17

Nicolae Gavrea

Reprezentativa de fotbal Under 17 a României s-a calificat sâmbătă, 6 octombrie, la Turul de Elită, după ce a învins categoric, scor 4-0, selecţionata similară a Lituaniei.

România a deschis scorul încă din minutul 5, prin Ianis Stoica, iar Louis Munteanu a mărit avantajul în minutul 67. Alexi Pitu şi căpitanul, Radu Drăguşin, şi-au trecut şi ei numele pe lista marcatorilor. Pitu a înscris dintr-o lovitură de la 11 metri, iar Drăguşin, urcat în atac, a marcat spectaculos, din voleu, din pasa aceluiaşi Pitu.
Astfel, tricolorii U17 încheie neînvinşi grupa 9 de calificare, cu două remize (0-0 cu Ungaria şi 2-2 cu Serbia) şi o victorie (4-0 cu Lituania). Pe primul loc al grupei s-a situat Ungaria (7 puncte), pe trei a fost Serbia (4), iar pe ultimul loc Lituania (0). Turul de Elită, ultima rundă dinaintea turneului final, va avea loc în primăvara lui 2019. La turneul final găzduit de Irlanda, în mai 2019, se vor califica echipele clasate pe primul loc şi cele mai bune şapte ocupante ale poziţiilor secunde. Din lotul României pentru turneul de calificare în Turul de Elită a făcut parte şi portarul Raul Opric (foto), legitimat la CS CFR Simeria.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.