Echipa feminină de la SCM Deva, medaliată cu aur la naţionalele de judo

8 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

La recentele întreceri din cadrul Campionatului Naţional pentru echipe de seniori, desfăşurate la Iaşi, pentru prima dată de la înfiinţare, echipa de senioare de la SCM Deva a reuşit performanţa de a cuceri medalia de aur şi titlul de campioane naţionale, la mare luptă cu formaţiile similare de la CSM Cluj Napoca, Dinamo şi de la CSM Piteşti.

Echipa de la SCM Deva în alcătuirea Alexandra Pasca (a evoluat la categoria 52 kg), Cleonia Râciu (57 kg), Paraschiva Şincari (63 kg), Cătălina Topală (63 kg), Olga Severin (70 kg.), Cristina Ştirbuleţ (+ 70 kg) şi Alina Jurovlea (+ 70 kg), formaţie pregătită de antrenorii Ramona Enache, Mugurel Ciuşcă şi Doru Bucătaru, a totalizat 107 puncte şi s-a clasat înaintea sportivelor de la CSM Cluj Napoca/Dinamo, iar pe locul al treilea s-a situat CSM Piteşti.
Duminică 14 octombrie, două sportive de la clubul devean, Anna Melnik şi Olga Severin, însoţite de antrenorul Mugurel Ciuşcă, se vor deplasa în Republica Bahams, pentru participarea la ediţia din acest an a Campionatelor Mondiale de junioare.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Juniorul Raul Opric, de la CFR Simeria, spre Euro U17

Reprezentativa de fotbal Under 17 a României s-a calificat sâmbătă, 6 octombrie, la Turul de Elită, după ce a învins...

Fotbal, Liga a IV-a: Gloria Geoagiu este noul lider

În Campionatul Judeţean de Fotbal din Liga a IV-a au fost programate la finalul săptămânii trecute partidele din etapa cu...

Angajaţii lunii septembrie la Apa Serv Valea Jiului

Programul de fidelizare implementat de echipa managerială a Apa Serv Valea Jiului continuă. La finalul lunii septembrie 2018, analiza efectuată...

Închide