Lupte libere: Sportivii din Valea Jiului, pe podium la Herculane

8 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Luptătorii de la CSŞ Petroşani, pregătiţi de antrenorii Gheorghe Răducu şi Cristian Popa, au participat la etapa interjudeţeană din cadrul Campionatului Naţional al Juniorilor de categoria a III-a şi a IV-a, competiţie care s-a desfăşurat la Herculane în perioada 5-7 octombrie.

La aceste întreceri au fost prezenţi circa 200 de sportivi, reprezentând 18 cluburi din ţară, iar luptătorii din Valea Jiului au avut un parcurs bun, obţinând 10 locuri I prin Daniela Angheloiu, Andreea Chiriac, Simina Butiuc, Ioan Ienulesc, Florentina Manţoc, Mădălina Drăgoescu, Darius Popa, Iunia Sas, Carmen Borbely, Iulia Dornic, cinci locuri II prin Claudiu Căldăraş, Andrei Căldăraş, Cosmin Angheloiu, Csiszer Bogdan, Raul Chiş şi şapte locuri III prin Ana Maria Marian, Sebastian Crăciun, Daniel Popa, Petronela Ienulesc, Adrian Onofrei şi Florin Bacâtea.
“Sunt foarte mulţumit de prestaţia sportivilor mei şi sperăm ca la finalele campionatului care sunt organizate de către FR Lupte libere la Oneşti din perioada 31 octombrie – 4 noiembrie, să venim cu cât mai multe medalii“, a declarat antrenorul Gheorghe Răducu.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Echipa feminină de la SCM Deva, medaliată cu aur la naţionalele de judo

La recentele întreceri din cadrul Campionatului Naţional pentru echipe de seniori, desfăşurate la Iaşi, pentru prima dată de la înfiinţare,...

Juniorul Raul Opric, de la CFR Simeria, spre Euro U17

Reprezentativa de fotbal Under 17 a României s-a calificat sâmbătă, 6 octombrie, la Turul de Elită, după ce a învins...

Fotbal, Liga a IV-a: Gloria Geoagiu este noul lider

În Campionatul Judeţean de Fotbal din Liga a IV-a au fost programate la finalul săptămânii trecute partidele din etapa cu...

Închide