Juniorii de la Autobergamo evoluează astăzi

15 aprilie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Juniorii de la Autobergamo Deva (deţinători ai trofeului Cupa României) vor evolua, astăzi de la ora 16.00, în deplasare, pe terenul celor de la Informatica Timişoara, într-o partidă importantă contând pentru etapa a 10-a, din seria a cincea a Campionatului Naţional de futsal pentru juniori.

Echipa din Deva se află pe primul loc în serie, cu 19 puncte, din nouă partide, fiind urmaţi de Şoimii Şimand (15 puncte), Informatica Timişoara (13 puncte), ambele din opt jocuri, şi Muncitorul Reşiţa (0), din şapte meciuri.
Cei de la Autobergamo au câştigat, la „masa verde”, cu 5-0, partida de acasă, de runda trecută, tot cu Informatica, bănăţenii neprezentându-se la joc deoarece au trimis echipa de juniori să joace partida de Liga 1 a seniorilor la Galaţi. În cazul unui succes la Timişoara, cei de la Autobergamo iau o opţiune serioasă pentru câştigarea seriei, meciul decisiv, foarte probabil, pentru desemnarea echipei ce va termina pe primul loc, din ultima etapă, cu Şoimii Şimand, urmând a avea loc la Deva.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Fotbal, Liga a III-a: CNS Cetate, la prima victorie din retur

Echipa CNS Cetate a reuşit să obţină prima victorie din acest retur, după şase întâlniri fără succes în sezonul actual.

PSRo nu renunţă, cere dizolvarea sa!

Preşedintele PSRo Florentin Gust a depus apel, în 10 aprilie 2018, la cererea de dizolvare a formaţiunii politice, după ce...

Chinezii vor să înfiinţeze un centru de medicină tradiţională chineză la Deva

Un protocol de înfrăţire între judeţul Hunedoara şi Provincia Shaanxi a fost semnat săptămâna trecută de către conducerea Consiliului Judeţean...

Închide