Fotbal, Liga a III-a: CNS Cetate, la prima victorie din retur

15 aprilie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Echipa CNS Cetate a reuşit să obţină prima victorie din acest retur, după şase întâlniri fără succes în sezonul actual.

Devenii au întâlnit acasă, în cadrul etapei cu numărul 22, formaţia CSU Craiova II, echipă situată pe locul 4 în clasamentul seriei a patra, oltenii constituind o formaţie tânără, de perspectivă. Gazdele s-au impus până la urmă cu 2-0, după o partidă pe care au dominat-o în mare parte şi în care au preluat conducerea ostilităţilor încă din start.
CNS Cetate Deva a avut o primă ocazie în min. 2, când Bedea a fost blocat în careul de 6 m şi nu a obţinut decât un corner. Portarul Apostol rezolvă în minutul următor o fază care putea deveni periculoasă la un balon trimis prea slab cu capul de Coteţ spre propriu portar. Robert Cristian îl încearcă pe Dică cu un şut din afara careului (min. 3), Lupu este bine deposedat de Trocan (min. 5), iar la lovitura liberă executată de Voineag a urmat o învălmăşeală în careul Craiovei, însă nu s-a găsit nimeni să împingă mingea în plasă şi în cele din urmă oaspeţii au reuşit să degajeze (min. 6).
Prima ratare uriaşă a partidei s-a consemnat în min. 7. Voineag l-a găsit cu o pasă perfectă pe Bedea în careul advers, acesta a trecut de portar şi de la numai trei metri a trimis în bara din dreapta a porţii oltene. Trancă şi Şerban au încercat fără succes poarta lui Apostol, pentru ca în minutul 12 să cadă şi golul. Ocazie bine organizată de Cornea şi Doboş, mingea ajunge la Bedea, pătrundere pe stânga şi lobează peste portar la colţul lung: 1 – 0 pentru Cetate.
După gol notăm ocazii ale oaspeţilor, dar până la urmă tot devenii înscriu. În minutul 35, Coteţ a centrat în careul craiovean, Dică a ieşit greşit şi de la 12 metri Robert Cristian a trimis cu calm în poarta goală: 2 – 0.
În repriza secundă, arbitrul de centru a trecut cu vederea un penalti pentru gazde (min. 47), pentru ca Lupu să irosească o altă situaţie de gol rarisimă în contul gazdelor, trimiţând cu capul din 3 metri peste bară balonul venit din centrarea lui Doboş (min. 53).
Introducerea lui David şi Moţ revigorează atacul formaţiei antrenate de Sorin Cornea şi în minutul 71, cei doi nou intraţi combină frumos, însă ultimul este oprit în ultimă instanţă de Şerban în drumul spre gol. Minutul 72 aduce o nouă fază cu un penalti neacordat pentru gazde, când David este tras clar de mână de Putanu, căzut la pământ, însă nici de această dată centralul nu acordă nimic, spre disperarea tribunelor. Fluierul final al arbitrului clujean marchează o victorie clară a echipei CNS Cetate Deva, prima din acesr retur al campionatului.
“Am pregătit foarte bine acest joc, ştiam că întâlnim o echipă bună, ambiţioasă, care a marcat şapte goluri etapa trecută. Sunt mulţumit de băieţi, au ascultat de planul tactic şi au arătat caracter şi dăruire, acest meci s-a câştigat cu mintea şi cu sufletul. Este îmbucurător că Robert Cristian revine la potenţialul maxim, că Bedea este pe o pantă ascendentă a evoluţiilor sale“, a declarat fericit Sorin Cornea, antrenor principal al CNS Cetate Deva.
CETATE: Apostol – Tornyai, Tătaru, Coteţ, Cornea – Voineag (min. 75 Bărculeţ), R. Cristian (min. 80 Chirlejan), Boldea, Doboş – Bedea (min. 64 David), Lupu (min. 66 Moţ). Antrenor Sorin Cornea.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
PSRo nu renunţă, cere dizolvarea sa!

Preşedintele PSRo Florentin Gust a depus apel, în 10 aprilie 2018, la cererea de dizolvare a formaţiunii politice, după ce...

Chinezii vor să înfiinţeze un centru de medicină tradiţională chineză la Deva

Un protocol de înfrăţire între judeţul Hunedoara şi Provincia Shaanxi a fost semnat săptămâna trecută de către conducerea Consiliului Judeţean...

Ministrul Natalia Intotero, printre românii din Spania

Ministrul Românilor de Pretutindeni, Natalia-Elena Intotero, a efectuat o vizită de lucru în Spania, în perioada 13 – 16 aprilie....

Închide