Echipa CNS Cetate Deva, calificată la turneul final al CN de minivolei

15 aprilie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport, Ultima Ora

Nicolae Gavrea

Voleibalistele din formaţia de minivolei de la CNS Cetate Deva au reuşit o excelentă performanţă, calificându-se la turneul final al Campionatului Naţional, alături de alte şapte echipe din ţară.

Devencele au terminat pe locul III în grupa semifinală în care au evoluat, după CSV Craiova şi CSş Bega Timişoara, depăşind alte formaţii cu pretenţii, fiind vorba de Power Volley Baia Mare, CS Ocna Mureş şi Super Oradea, gazdele turneului.
Tinerele voleibaliste de la Deva au terminat pe doi în grupa preliminară, după CSŞ Lugoj, dar devansând CSş Bega Timişoara, Şoimii Lipova şi CSŞ Caransebeş. Turneul final se va desfăşura la Sighetu Marmaţiei, în perioada 25-29 aprilie, iar voleibalistele de la CNS Cetate Deva vor evolua în grupa B, alături de CSM Bucureşti, CSŞ Bega Timişoara şi CSŞ Lugoj, în grupa A urmând a evolua CSŞ Botoşani, CSŞ Alexandria, CSV Craiova şi CSŞ Sighetu Marmaţiei.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Juniorii de la Autobergamo evoluează astăzi

Juniorii de la Autobergamo Deva (deţinători ai trofeului Cupa României) vor evolua, astăzi de la ora 16.00, în deplasare, pe...

Fotbal, Liga a III-a: CNS Cetate, la prima victorie din retur

Echipa CNS Cetate a reuşit să obţină prima victorie din acest retur, după şase întâlniri fără succes în sezonul actual.

PSRo nu renunţă, cere dizolvarea sa!

Preşedintele PSRo Florentin Gust a depus apel, în 10 aprilie 2018, la cererea de dizolvare a formaţiunii politice, după ce...

Închide