JUDO. Sportivele de la SCM Deva medaliate la Cupa României

În perioada 25-26 iune s-au desfăşurat la Po­iana Braşov în organizarea Federaţiei Ro­mâne de Judo, întrecerile din cadrul etapei finale a trofeului CUPA ROMÂNIEI ediţia 2021.
Aşa cum ne-au obişnuit în ultimii ani, reprezentantele secţiei de judo de la S.C.M. DEVA s-au edidenţiat din nou şi au urcat pe podiumul de premiere la mai multe categorii de greutate.
Georgiana Miler (categoria +78 kg) şi-a atins obiectivul propus pentru această ediţie şi a încheiat întrecerile cu o medalie de aur, după ce a câştigat locul I la categorie. Olga Se­ve­rin (categoria -63 kg) şi-a întregit pal­ma­resul cucerind o binemeritată medalie de aur clasându-se pe primul loc la aceste întreceri .
Paula Paştiu (categoria +78 kg) a câştigat o medalie de argint iar Alina Făcăeru (categoria -52 kg) , Orsolya Lajos (categoria -57 kg) , patricia Nistor (categoria -57 kg) şi Alexandra Bai­dan (categoria -70 kg) au încheiat în­tre­cerile de la Broşov cu medaliile de bronz, ocu­pând fiecare locul II la categoriile la care au participat în competiţie.
Rezultatele înregistrate de sportivele de la SCM Deva au fost întregite de performanţele în­registrate la Campionatului Naţional Ne Waza Se­niori, desfăşurate duminică la Poiana Braşov. S.C.M Deva a obţinut trei medalii , respectiv: me­dalie de aur pentru Georgiana Miler ocu­pan­ta locului 1 la categoria +63 kg şi două me­dalii de bronz cucerite de Olga Severin la cat­e­g­oria – 63 kg şi Alina Făcăeru la categoria -52 kg.
Sportivele de la secţia de judo a clubului de­vean se pregătesc cu un colectiv de tehnicieni coordonat de prof. Mugurel Ciuşcă, alături de colegii săi,antrenorii prof. Ramona Enache, Constantin Vasiliu, Doru Bucătaru şi kine­to­terapeut-ul Răzvan Marcu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
ATLETISM. Florentina Marincu Iuşco este şi campioană balcanică

România a încheiat ediţia din acest an a Campionatelor Balcanice de atletism de la Smederevo (Serbia) cu un total de

L-au ales vicepreşedinte al Federaţiei Continentale de lupte

Preşedintele Federaţiei Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu (foto), a fost ales, duminică, în funcţia de vicepreşedinte al forului continental, UWW

Oraşul în care casele se vând cu 60 de bani. Nu este departe de România şi primeşti bani pentru lucrările de renovare

Oraşul în care casele se vând cu 60 de bani chiar există şi nici nu este departe de România (la

Închide