Sport

JUDO. Sportivele de la SCM Deva medaliate la Cupa României

În perioada 25-26 iune s-au desfăşurat la Po­iana Braşov în organizarea Federaţiei Ro­mâne de Judo, întrecerile din cadrul etapei finale a trofeului CUPA ROMÂNIEI ediţia 2021.
Aşa cum ne-au obişnuit în ultimii ani, reprezentantele secţiei de judo de la S.C.M. DEVA s-au edidenţiat din nou şi au urcat pe podiumul de premiere la mai multe categorii de greutate.
Georgiana Miler (categoria +78 kg) şi-a atins obiectivul propus pentru această ediţie şi a încheiat întrecerile cu o medalie de aur, după ce a câştigat locul I la categorie. Olga Se­ve­rin (categoria -63 kg) şi-a întregit pal­ma­resul cucerind o binemeritată medalie de aur clasându-se pe primul loc la aceste întreceri .
Paula Paştiu (categoria +78 kg) a câştigat o medalie de argint iar Alina Făcăeru (categoria -52 kg) , Orsolya Lajos (categoria -57 kg) , patricia Nistor (categoria -57 kg) şi Alexandra Bai­dan (categoria -70 kg) au încheiat în­tre­cerile de la Broşov cu medaliile de bronz, ocu­pând fiecare locul II la categoriile la care au participat în competiţie.
Rezultatele înregistrate de sportivele de la SCM Deva au fost întregite de performanţele în­registrate la Campionatului Naţional Ne Waza Se­niori, desfăşurate duminică la Poiana Braşov. S.C.M Deva a obţinut trei medalii , respectiv: me­dalie de aur pentru Georgiana Miler ocu­pan­ta locului 1 la categoria +63 kg şi două me­dalii de bronz cucerite de Olga Severin la cat­e­g­oria – 63 kg şi Alina Făcăeru la categoria -52 kg.
Sportivele de la secţia de judo a clubului de­vean se pregătesc cu un colectiv de tehnicieni coordonat de prof. Mugurel Ciuşcă, alături de colegii săi,antrenorii prof. Ramona Enache, Constantin Vasiliu, Doru Bucătaru şi kine­to­terapeut-ul Răzvan Marcu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.