ATLETISM. Florentina Marincu Iuşco este şi campioană balcanică

România a încheiat ediţia din acest an a Campionatelor Balcanice de atletism de la Smederevo (Serbia) cu un total de 18 me­dalii, dintre care şase de aur, patru de argint şi opt de bronz.
După cele opt medalii cucerite sâmbătă,în prima zi a întrecerilor din Serbia, patru de aur şi patru de bronz, atleţii români au cucerit duminică după amiază, la cea de-a 74-a ediţie competiţiei alte 10 medalii, două de aur, patru de argint şi patru de bronz.
Atleta Florentina Marincu Iuşco, legitimată la LPS Cetate Deva, a reuşit o nouă per­for­manţă, cucerind medalia de aur, cu o per­formanţă care a măsurat 6.65 m.
O medalie de aur pentru delegaţia Ro­mâniei a cucerit şi Nicolae Soare la 3.000 m (8:04.23) iar medaliile de argint au fost ob­ţinute de Bianca Ghelber la aruncarea cio­canului (70,00 m), Daniela Stanciu la sări­tura în înălţime (1,92 m), Alexandru Novac la suliţă (77,80 m) şi de ştafeta masculină de 4×400 m (David Gudi, Vlad Dulcescu, Ionuţ Olteanu, Mihai Pâslaru – 3:10,19).
Medaliile de bronz au fost obţinute de Alexandru Tache la triplusalt (16,04 m), Ana­maria Nesteriuc la 100 mg (13,17), Claudia Florea (legitimată la SCM Deva- CS Ghelari) la 1.500 m (4:21,01) şi de Andrei Ştefana la 3.000 m obstacole (9:04,08).
Andrei Răzvan Deliu (legitimat la SCM Deva) a încheiat pe locul 10 la săritura cu pră­jina finalizând întrecerile la 4,80 m, mult sub posibilităţile sale.
La cea de-a 74-a ediţie a Campionatelor Bal­canice de atletism s-au aliniat peste 414 de sportivi din 19 ţări. România a participat cu 51 de sportivi (28 la masculin şi 23 la feminin).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
L-au ales vicepreşedinte al Federaţiei Continentale de lupte

Preşedintele Federaţiei Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu (foto), a fost ales, duminică, în funcţia de vicepreşedinte al forului continental, UWW

Oraşul în care casele se vând cu 60 de bani. Nu este departe de România şi primeşti bani pentru lucrările de renovare

Oraşul în care casele se vând cu 60 de bani chiar există şi nici nu este departe de România (la

Comunicat de presă

Închide