Ce reguli a mai făcut Federaţia de Fotbal

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a făcut câteva precizări legate de mă­surile care vor fi luate pentru vii­to­rul sezon competiţional. Astfel, an­trenorii echipelor din primele trei eşaloane ale României vor fi sus­pendaţi o etapă pentru cu­mu­lul a patru cartonaşe galbene, con­form unei decizii adoptate de Co­mi­tetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal.
„La propunerea Comisiei Centrale a Arbi­tri­lor a fost introdusă o sancţiune pentru an­tre­norii care au un comportament nesportiv pe marginea terenului şi acumulează implicit car­tonaşe galbene pe durata unui sezon com­pe­ti­ţional.Dacă până acum aceste avertismente nu se cumulau, de acum înainte antrenorii care vor acumula patru car­tonaşe galbene vor primi o etapă de suspendare. În Cupa României această sanc­ţiune se va aplica la cu­mulul a două cartonaşe. Pe­deap­sa va fi însoţită de o sanc­ţiune financiară”, a declarat preşe­dintele FRF.
De asemenea, preşedintele FRF a precizat că pregătirea arbitrilor pentru sistemul VAR ur­­mează să înceapă la 5 iulie: „Azi a fost apro­bată contribuţia financiară Federaţia Română de Fotbal pentru proiectul VAR în cuantum de aproximativ 280.000 de euro. FRF şi LPF au semnat deja contractul, iar mâine aşteptăm să semneze şi deţinătorul de drepturi TV. Pe 5 iulie ar trebui să înceapă pregătirea arbitrilor şi aşteptăm venirea în România a simu­la­toa­relor care conform contractului urmează să fie puse la dispoziţie de deţinătorul drepturilor TV”.
Supercupa României, dintre CFR Cluj şi Uni­versitatea Craiova, se va disputa la Bucureşti pe 10 iulie începând cu ora 20:00.
De asemenea, FRF a abrogat, de ase­me­nea, principiul avantajului golului marcat în deplasare la meciurile eliminatorii disputate în dublă manşă din Cupa României sau în par­tidele de baraj.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.