Jocurile Olimpice de iarnă Lausanne 2020

8 ianuarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Astăzi vor debuta la Lausanne întrecerile celei de a treia ediţii a Jocurilor Olimpice de iarnă pentru tineret, competiţie care se va derula până pe 22 ianuarie în Elveţia, dar şi pe câteva pârtii din Franţa.

După amiază şi în cursul serii se vor derula festivităţile de deschidere a acestei ediţii la care participă un număr record de sportivi, 1.872 acreditaţi (cu 40 la sută mai mulţi decât în urmă cu patru ani), reprezentând 79 de comitete olimpice naţionale, printre care şi România, cu o delegaţie de 35 de sportivi.
Întrecerile sunt programate să se desfăşoare în cantoanele elveţiene Vaud (locaţiile fiind Lausanne, La Vallée de Joux, Leysin, Les Diablerets, Villars), Valais (Champéry), Grisons (St. Moritz) şi în Franţa (în staţiunile montane Les Rousses şi Les Tuffes).

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Încep competiţiile de atletism

Prima competiţie în acest an organizată de Federaţia Română de Atletism este Campionatul Naţional de probe combinate, etapa 1, care...

Fotbal, Liga a IV-a. S-a amânat startul returului

AJF Hunedoara a comunicat că startul returului în campionatul judeţean de fotbal se va da pe data de 8 martie...

Peste 100 de percheziții în mai multe județe, inclusiv în Hunedoara

      În această dimineață, polițiștii de investigare a criminalității economice, sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu...

Închide