Încep competiţiile de atletism

8 ianuarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Prima competiţie în acest an organizată de Federaţia Română de Atletism este Campionatul Naţional de probe combinate, etapa 1, care se va desfăşura vineri şi sâmbătă, 10 şi 11 ianuarie 2020, la Sala de atletism “Ioan Soter” din Bucureşti.

Federaţia a anunţat şi programul competiţional din această lună a debutului de sezon, la o parte din competiţii fiind înscrişi şi sportivi din judeţul Hunedoara.
În 17 ianuarie este programată la Bucureşti Cupa R.M.A. şi Campionatul Naţional de Seniori şi Seniori U23, etapa 1, iar pe data de 18 ianuarie, la Bacău se vor desfăşura întrecerile unei noi ediţii a Cupei Bistriţa, pentru toate categoriile de participanţi.
Openu-ul de atletism pentru Juniori U 20, U 18, U 16 se va desfăşura tot în Sala de atletism “Ioan Soter” din Bucureşti, în zilele de 24 şi 25 ianuarie, iar finala Campionatul Naţional Universitar se va derula la Bacău în acceaşi perioadă.
Aşteptăm cu încredere participarea sportivilor din centrele de pregătire de la LPS Cetate Deva, CSS Hunedoara şi CS Ghelari, cei care au de apărat performanţele înregistrate în sezonul trecut. (N. Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal, Liga a IV-a. S-a amânat startul returului

AJF Hunedoara a comunicat că startul returului în campionatul judeţean de fotbal se va da pe data de 8 martie...

Peste 100 de percheziții în mai multe județe, inclusiv în Hunedoara

      În această dimineață, polițiștii de investigare a criminalității economice, sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu...

Doi medici concurează pentru şefia UPU Deva

Medicii Lucia Moga şi Tănase Popa s-au înscris la concursul pentru postul de şef de secţie al Unităţii de Primiri...

Închide