Fotbal, Liga a IV-a. S-a amânat startul returului

8 ianuarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

AJF Hunedoara a comunicat că startul returului în campionatul judeţean de fotbal se va da pe data de 8 martie şi nu pe data de 29 ianuarie aşa acum era stabilit iniţial.

„Se va relua pe data de 8 martie, pentru că am vrut să fim mai siguri că nu vom avea probleme cu vremea de afară. Cred că aşa este cel mai bine“, a spus Cristian Petrean, preşedintele AJF Hunedoara. Săptămâna aceasta oficialii de la AJF Hunedoara vor discuta şi despre plata vizelor pentru partea a doua a sezonului competiţional.
Dată fiind amânarea returului de campionat, echipele din Liga a IV-a şi-au refăcut programul de pregătire. Astfel, Dan Voicu, antrenorul celor de la CSM Vulcan, a anunţat că echipa îşi va relua pregătirea pe data de 2 februarie. „Nici nu cred că băieţii ar veni mai repede în condiţiile în care aceştia nu şi-au luat banii. Aşa că data de 2 februarie este în regulă pentru noi“, a spus Dan Voicu. Tehnicianul a scos la finele anului trecut bani din propriul buzunar pentru a le da jucătorilor săi o primă de sărbători, gest care i-a impresionat pe jucători.
La rândul ei, echipa de fotbal Inter Petrila îşi va relua pregătirea de iarnă în data de 1 februarie. Antrenorul Adi Câmpean a declarat că obiectivul echipei rămâne accederea în play-off-ul campionatului, chiar dacă ultimele jocuri din etapele rămase de disputat se anunţă foarte dificile. “Ne vom reuni pe data de 1 februarie. Mă bucur că s-a amânat începerea returului pentru data de 8 martie. Poate vom prinde vreme bună. Cât despre echipa noastră, întotdeauna ne vom dori primul loc, indiferent de conjunctură. Rămâne de văzut ce vom reuşi în această ediţie“, a punctat Adi Câmpean.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Peste 100 de percheziții în mai multe județe, inclusiv în Hunedoara

      În această dimineață, polițiștii de investigare a criminalității economice, sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu...

Doi medici concurează pentru şefia UPU Deva

Medicii Lucia Moga şi Tănase Popa s-au înscris la concursul pentru postul de şef de secţie al Unităţii de Primiri...

Adina Pera Ştefănie rămâne şefa sănătăţii pe judeţ

Adina Pera Ştefănie (foto) a mai primit un ”mandat” de şase luni pe postul de director executiv al Direcţiei de...

Închide