Sport

Jiuliştii, dezamãgiţi de primãrie

Ciprian Marinuţ

Fotbaliştii echipei fanion a Văii Jiului, neplătiţi de patru luni, îşi doreau ca situaţia financiară delicată a clubului să fie rezolvată cu ajutorul Primăriei, însă speranţele le-au fost înşelate.

Cu moralul la pământ
Fără bani în buzunare încă de la încheierea campionatului, jucătorii echipei Jiul au mai primit o veste proastă, după ce întrunirea primarilor din Valea Jiului organizată de edilul Petroşaniului, Tiberiu Iacob Ridzi, s-a soldat cu un eşec. „Nu s-a ajuns la nici un acord. Dacă ceilalţi primari nu se vor implica, Primăria Petroşani nu are cum să susţină echipa Jiul de una singură. Şi, apoi, trebuie să facem o diferenţă între Jiul şi Minerul Lupeni. Jiul este echipa lui Alin Simota, în timp ce Minerul Lupeni este echipa Consiliului Local  Lupeni”, a declarat primarul Ridzi. „Jucătorii sunt demoralizaţi de faptul că Primăria nu se va implica. Ei încă sperau că treburile se vor rezolva”, au spus surse din cadrul clubului petroşănean. Criza financiară de la echipă îi va determina pe oficiali să efectueze perioada de pregătire din această vară doar pe plan local.

Fotbal ba, distracţie da
În ciuda răspunsului negativ că Primăria Petroşani nu va oferi deocamdată sprijinul său financiar, există semne că municipalitatea o să sprijine cu o sumă de bani aniversarea de 90 de ani a Jiului. Astfel, sumei de 200 de milioane de lei vechi venită de la Consiliului Judeţean i s-ar putea adăuga o alta de la Consiliul Local Petroşani. „Sunt şanse să ne sprijine în proiectul cu aniversarea”, a declarat patronul Jiului, Alin Simota.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.