Jiul Petroșani au gafat mult cu Viitorul Dăești Viitorul

CSM Jiul Petroșani a jucat sâmbătă în deplasare pe stadionul „Gheorghe Ciociu” din Fedeleșoiu, la Viitorul Dăești. Echipa din Valea Jiului a deschis scorul în minutul 25.Mărmăneanu a interceptat balonul la circa 35 de metri de poarta adversă, a șutat la semiînălțime, portarul a respins în față și, Bădărău, care a urmărit atent faza, a înscris simplu din mijlocul careului mare, printre fundașii adverși.

 

Program greu      

Oaspeții, echipa din Petroșani, au gafat foarte mult în aceas joc, lucru care s-a văzut ulterior odată cu scorul final, 4 – 1 pentru Viitorul. De menționat că echipa gazdă s-a întărit în această iarnă cu un întreg contingent adus de la cojudețeana Flacăra Horezu, în frunte cu antrenorul-jucător Adi Popa și experimentatul Cristi Munteanu.

Golurile au fost marcate de Neacșu (min.29), Precup (min.43), Pârvu (min.55 din penalty), Bunescu (min.77), respectiv Bădărău (min. 25)

„Ne-au lipsit de la acest meci portarul Haring, suspendat pentru patru cartonașe galbene, Tuță, Turcu și Mazilu. Trebuie să recunosc că am întâlnit o echipă foarte bună, cu jucători experimentați, care stau foarte bine în teren. Am primit însă goluri pe niște greșeli individuale greu de imaginat Urmează pentru noi un program foarte greu, acasă cu Șelimbăr, campioana seriei, deplasare la Târgu Cărbunești, apoi în ultima etapă acasă cu Hermannstadt. Încercăm să scoatem cât mai multe puncte”, ne-a spus după meci antrenorul Anton Sedecaru (foto).

CSM Jiul a evoluat în formula: Teslici – Stoicoiu, Torkos, Ionică, Keszeg – Matei, R. Sandu – Szekely (82 Petrariu), Bădărău, Mărmăneanu – Perșe (46 Cuibari). Antrenor, Anton Sedecaru.

 

 

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
FOTBAL Liga a III-a. Devenii s-au mobilizat și i-au bătut pe cei de la Gaz Metan Mediaș II

Etapa cu numărul 15 desfășurată la finalul săptămânii trecute a adus multe certitudini pentru formația clubului devean iar vineri în

Bulina albă

Radu Barb, directorul DGAMPT Pentru că a reuşit să câştige concursul pentru postul de şef al Direcţiei Generale de Administrare

Bulina neagră

Cornel S., administratorul unei societăţi comerciale Pentru că a fost trimis în judecată de către procurorii DNA pentru obţinerea ilegală

Închide