Ionuţ Florea, cel mai bun portar la minifotbal

Ovidiu Mănăstire3. Ionut Florea 5 iulie - pagina 11

Portarul echipei Pera BMW Deva, Ionuţ Florea (foto), a fost desemnat cel mai bun portar al turneului final al campionatului naţional de minifotbal, ce s-a desfăşurat la finalul săptămânii trecute, la Deva şi Hunedoara. Deşi echipa sa nu a depăşit faza grupelor, Florea a impresionat prin paradele sale în cele trei jocuri.
Parade imposibile
Cu toate că a fost aproape de calificarea în sferturile de finală ale turneului final a campionatului naţional de minifotbal, fiind eliminată dramatic, la penaltiuri, echipa Pera BMW Deva, campioana municipală, a avut parte de o satisfacţie de consolare. Astfel, Ionuţ Florea, goalkeeperul trupei lui Ovidiu Ioiescu, a fost desemnat cel mai bun portar al turneului. În vârstă de 36 de ani, Florea a avut prestaţii excelente, având nişte parade impresionante şi scoţând mingi imposibile. Florea îi urmează astfel lui Marius Cimporescu (Avantaje Deva), care în 2012 a fost recompensat cu aceeaşi distincţie, la turneul final organizat tot la Deva. Cel mai bun jucător al turneului final a fost desemnat Vladimir Butufei, de la finalista Chedra Tax Doelpan Ploieşti.
Fost internaţional al României
Ionuţ Florea a fost jucător de futsal, evoluând de-alungul anilor la echipele Quasar Deva, CIP Deva şi Dava Deva, fiind selecţionat în echipa naţională a României. În 2012, alături de echipa României, Florea a participat la Campionatul European din Croaţia, unde tricolorii s-au calificat în sferturile de finală.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare