Ionuţ Florea, cel mai bun portar la minifotbal

5 iulie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ovidiu Mănăstire3. Ionut Florea 5 iulie - pagina 11

Portarul echipei Pera BMW Deva, Ionuţ Florea (foto), a fost desemnat cel mai bun portar al turneului final al campionatului naţional de minifotbal, ce s-a desfăşurat la finalul săptămânii trecute, la Deva şi Hunedoara. Deşi echipa sa nu a depăşit faza grupelor, Florea a impresionat prin paradele sale în cele trei jocuri.
Parade imposibile
Cu toate că a fost aproape de calificarea în sferturile de finală ale turneului final a campionatului naţional de minifotbal, fiind eliminată dramatic, la penaltiuri, echipa Pera BMW Deva, campioana municipală, a avut parte de o satisfacţie de consolare. Astfel, Ionuţ Florea, goalkeeperul trupei lui Ovidiu Ioiescu, a fost desemnat cel mai bun portar al turneului. În vârstă de 36 de ani, Florea a avut prestaţii excelente, având nişte parade impresionante şi scoţând mingi imposibile. Florea îi urmează astfel lui Marius Cimporescu (Avantaje Deva), care în 2012 a fost recompensat cu aceeaşi distincţie, la turneul final organizat tot la Deva. Cel mai bun jucător al turneului final a fost desemnat Vladimir Butufei, de la finalista Chedra Tax Doelpan Ploieşti.
Fost internaţional al României
Ionuţ Florea a fost jucător de futsal, evoluând de-alungul anilor la echipele Quasar Deva, CIP Deva şi Dava Deva, fiind selecţionat în echipa naţională a României. În 2012, alături de echipa României, Florea a participat la Campionatul European din Croaţia, unde tricolorii s-au calificat în sferturile de finală.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şoimul Băiţa s-a reorientat: Pisoiu îl înlocuieşte pe Pepenar în funcţia de antrenor!

Deţinătoarea ultimelor două ediţii a Cupei României, faza judeţeană, va porni în noul sezon cu o un alt antrenor principal....

Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, la aniversare

Aniversările sunt întotdeauna prilejuri de rememorări, de aduceri aminte și de evaluări ale unei activități întinse pe mai multe decenii....

Bulina neagră, 5.07.2016

Ioan Mureşan, fost procuror şef al DIICOT Alba Pentru că a fost condamnat la şapte ani de puşcărie, în dosarul...

Închide