Şoimul Băiţa s-a reorientat: Pisoiu îl înlocuieşte pe Pepenar în funcţia de antrenor!

Ovidiu Mănăstire1. Soimul Baita 5 iulie - pagina 11

Deţinătoarea ultimelor două ediţii a Cupei României, faza judeţeană, va porni în noul sezon cu o un alt antrenor principal. Astfel, în locul lui Ciprian Pepenar, care a renunţat atât la activitatea de jucător cât şi la cea de antrenor al alb-verzilor, a fost numit Ioan Pisoiu.
Mulţumiri pentru Pepenar
Fostul tehnician al trupei din Băiţa, alături de care a ocupat de două ori la rând locul 3 în Liga a IV-a şi a cucerit de două ori Cupa României, faza judeţeană, era hotărât să-şi încheie activitatea de jucător şi cea de antrenor la alb-verzi încă dinaintea finalului sezonului trecut. „Ciprian Pepenar ne-a anunţat încă de la finalul sezonului trecut că vrea să renunţe şi la activitatea de fotbalist cât şi la conducerea tehnică a echipei noastre. Au fost doi ani frumoşi, în care a făcut o treabă excelentă, îi mulţumim pentru asta şi îi dorim succes în carieră în continuare”, a explicat Mirel Dubar, preşedintele echipei Şoimul Băiţa, despărţirea de Ciprian Pepenar.
Pisoiu revine după jumătate de an
„Şoimii” nu au stat prea mult fără antrenor principal şi s-au înţeles cu Ioan Pisoiu, acesta revenind după jumătate de an la alb-verzi, timp în care a evoluat pentru echipa din Liga a IV-a Alba, Viitorul Sântimbru. „Am bătut deja palma cu Ioan Pisoiu, are licenţa A, şi va veni la noi în calitate de antrenor-jucător. Obiectivul echipei în viitorul sezon este locurile 1-3”, a precizat preşedintele clubului din Băiţa. Până la finalul lui 2015, Ioan Pisoiu a fost căpitanul Şoimului Băiţa, în turul campionatului trecut el marcând 18 goluri, cu care la finalul sezonului a ocupat locul trei în clasamentul golgheterilor.
Încep pregătirile săptămâna viitoare
Deţinătoarea trofeului Cupa României, faza judeţeană, îşi va relua pregătirile săptămână viitoare, la începutul lui august având programat primul meci din competiţia KO, ediţia naţională. „La începutul lui august vom avea primul meci din Cupa României, la Crăciuneşti, şi probabil vom juca împotriva celor de la CNS Cetate Deva. Ne dorim un parcurs cât mai lung, cel puţin cât cel de anul trecut”, a mai spus Mirel Dubar.
Unii pleacă, alţii vin
În privinţa lotului de jucători, Şoimul va trece de asemenea prin schimbări, după ce unii din componenţii din echipa sezonului trecut vor părăsi clubul. „Sunt jucători care vor pleca din actualul lot dar ne-am înţeles deja cu alţii. Astfel, din echipa sezonului trecut, pe lângă Ciprian Pepenar, vor pleca Andrei Vîrlan, Florin Paşca şi ar fi posibil ca şi Adrian Popovici, Rareş Blaga şi Constantin Vişan să ne părăsească, dacă CFR Simeria îşi va face echipă de seniori. În schimb, ne-am înţeles deja cu Petru Cibotariu şi Cosmin Ungur (ambii de la Aurul Certej), va reveni şi Ionuţ Lupulescu, şi suntem în discuţii cu Rakoczy (Sănătatea Cluj) şi Cristea (ex-Aurul Brad)”, a prezentat Mirel Dubar mişcările de trupe din cadrul clubului prezidat de el.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare