Invitaţie la Zilele Comunei Hărău

21 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Magdalena Şerban

Administraţia publică din Hărău se pregăteşte pentru o nouă ediţie a evenimentului de suflet al localnicilor, Zilele Comunei.

„În 23 şi 24 iunie vor fi organizate Zilele Comunei Hărău. Deşi, de regulă, acestea se desfăşurau de sărbătoarea închinată Sfinţilor Petru şi Pavel, deoarece în anul acesta sărbătoarea amintită este în cursul săptămânii, am decis să stabilim o altă dată, pentru a fi în timpul weekend-ului. În prima zi a manifestărilor, sâmbăta, vom avea acţiuni sportive, cum ar fi un minicampionat de fotbal între reprezentanţii satelor aparţinătoare şi vom implica şi elevii şcolilor din comună în diverse activităţi. Duminică, în cea de-a doua zi, vom premia campionii la fotbal, dar şi elevii cu rezultate bune la învăţătură şi cuplurile care împlinesc sau au împlinit cinci decenii de căsnicie. Tuturor celor celebraţi le vom oferi câte un plic cu o anumită sumă de bani şi mai ales întreaga noastră consideraţie. Elevii merituoşi vor primi şi o excursie-cadou, care se va concretiza până la începerea anului şcolar. Şi anul trecut au avut parte de o astfel de recompensă pentru faptul că sunt serioşi în ceea ce fac. Totul e prevăzut în bugetul local. Cred că măcar o dată în an comunitatea trebuie sărbătorită, dincolo de grijile cotidiene, probleme, neajunsuri şi multe altele, frunţile merită să fie descreţite. Nu putem rămâne uniţi, dacă nu avem cât mai multe în comun”, a apreciat Lucian Michael Albu Weber (foto), primarul comunei Hărău.
Aşa cum tradiţia o cere, din programul evenimentului nu ar avea cum să lipsească spectacolul folcloric. La fel ca în 2017, nume mari ale cântecului românesc vor aduce publicului multă bucurie. Pe scena special amenajată în preajma sediului primăriei vor urca solişti renumiţi precum Florica Zaha, Nicu Novac, Adrian Stanca, Ciprian Roman, Ovidiu Olari şi mulţi alţii.
„Sunt circa 15 interpreţi îndrăgiţi, pe care i-am ales după ce am cântărit preferinţele consătenilor. Sperăm să fie pe gustul tuturor participanţilor ceea ce am pregătit pentru ediţia din 2018. La final, vom încheia sărbătoarea comunei cu un foc de artificii. Îi invit pe localnici să ni se alăture şi îi aşteptăm cu drag pe toţi aceia care ne apreciază meleagurile ori au rude sau prieteni aici”, a fost invitaţia lansată de primar.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Negocierile pentru închirierea restaurantului Complexului Aqualand, pe ultima sută de metri

Cei care vor să închirieze restaurantul din cadrul Complexului Aqualand Deva, pentru a-şi dezvolta o afacere aici, mai au posibilitatea...

Noi premii obţinute de elevi pianişti la concursuri muzicale

Elevii Liceului de Arte “Sigismund Toduţă” din Deva au participat recent la două concursuri de interpretare instrumentală, cu participare internaţională,...

Cupa Cetăţii, ediţia a 21-a, la gimnastică aerobică

Circa 100 de sportivi de la nouă cluburi din ţară şi din Republica Moldova au participat la cea de a...

Închide