Negocierile pentru închirierea restaurantului Complexului Aqualand, pe ultima sută de metri

21 mai 2018 | 2 Comentarii | Publicat in: Comunitate

Magdalena Şerban

Cei care vor să închirieze restaurantul din cadrul Complexului Aqualand Deva, pentru a-şi dezvolta o afacere aici, mai au posibilitatea să-şi exprime interesul până la finele lunii curente.

„Avem deja câteva solicitări, au avut loc discuţii legate de condiţiile aferente contractării, dar lista rămâne deschisă până la sfârşitul lunii mai. Atunci vom trage linie şi vom decide cine este apt să preia localul, pentru a crea un punct modern de alimentaţie publică şi a le oferi clienţilor Complexului şi posibilitatea de a servi masa în perimetrul Aqualand. Am spus-o şi cu alte ocazii că oferta se poate diversifica în funcţie de creativitatea şi spiritul antreprenorial ale celui sau celei în cauză, având mână liberă să-şi managerieze business-ul după cum simte că solicită piaţa de profil. Detalii suplimentare se pot obţine la sediul nostru din Deva, Strada Axente Sever, numărul 34, de luni până vineri, între orele 08:00 şi 16:00. Este mare păcat ca un restaurant cu un astfel de potenţial să nu aibă parte de o administrare bună. Mai ales că dispune de toate dotările, condiţiile de desfăşurare a activităţii fiind asigurate”, a spus Paul Enescu (foto), directorul general al Aqualand Deva.
Acesta a mai precizat că porţile Complexului rămân deschise în minivacanţa de Rusalii, în ziua de 1 Iunie (vineri) orarul de lucru fiind de la 9 la 22, în cea de sâmbătă, la fel ca şi duminică, de la 10 la 22, iar lunea de la 9 la 22.

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Gigel Peticel spune:

    wow , ce privire da gay are baiatu’ asta …

  2. exp spune:

    Daca sunteti atat de buni evaluatori, de ce nu-l administrati voi? Sau chiar il administrati, fara sa spuneti la nimeni? Oricum, va puteti lauda cu o paguba de 3 miliarde de lei, asa, ca pentru prieteni.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Noi premii obţinute de elevi pianişti la concursuri muzicale

Elevii Liceului de Arte “Sigismund Toduţă” din Deva au participat recent la două concursuri de interpretare instrumentală, cu participare internaţională,...

Cupa Cetăţii, ediţia a 21-a, la gimnastică aerobică

Circa 100 de sportivi de la nouă cluburi din ţară şi din Republica Moldova au participat la cea de a...

Medalii de bronz pentru Autobergamo Deva

Cu o formulă nouă de echipă, fără multe dintre vedetele lotului devean cu care campioana a debutat în sezonul actual,...

Închide