Invincibilitate la puterea a noua

3 mai 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

11 x 2 CNS-Cetate-Deva-CS-IneuCiprian Marinuţ

CNS „Cetate” Deva şi-a păstrat invincibilitatea şi după al nouălea duel din sezonul de primăvară, încheind la egalitate, scor 0-0, meciul din deplasare cu Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic. Trupa antrenată de Marius Sîrbu continuă să fie singura echipă neînvinsă în retur în seria a IV-a a Ligii a III-a şi îi poate depăşi în clasament pe „vecinii” de la FC Hunedoara, întrucât are un meci mai puţin disputat decât „alb-albaştrii”.

Echilibru fără goluri
Pusă în gardă de parcursul excelent în retur al nou-promovatei din Deva, formaţia gazdă a aliniat cea mai bună formulă de echipă disponibilă şi a mizat pe o tactică precaută. A rezultat un meci echilibrat, cu puţine ocazii de gol, în care ambele echipe au părut preocupate mai mult de evitarea înfrângerii înainte de sărbătorile de Paşte decât de victorie. O idee mai bine organizată, CNS „Cetate” a avut mai multe ocazii, prin Pribac şi Lintaru, în prima repriză, şi Boloş după pauză, însă Nuova Mamma Mia a avut-o pe cea mai mare, trecându-şi în cont o bară.
Antrenorul Marius Sîrbu a apreciat că remiza a fost una echitabilă şi a precizat că pentru CNS Cetate Deva urmează două meciuri foarte dificile. „Rezultatul este echitabil, ţinând cont de aspectul jocului. Ne bucurăm că am rămas neînvinşi şi că am ajuns la un număr de nouă jocuri fără înfrângere. Trebuie să rămânem echilibraţi, pentru că ne aşteaptă două partide dificile, cu Măgura Cisnădie şi cu lidera ASU Poli Timişoara”, a afirmat Marius Sîrbu.
CNS „Cetate”: Raţ – Kelemen, Dosan, Mintaş, Doboş – Boldea (cpt), Făgărăşanu (65 Chelariu) – Şaucă (75 Boloş), Pribac (90 Ungureanu), Buzducea – Lintaru (88 Suciu).

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Dublă hunedoreană, succes românesc la C.E. taekwon-do ITF

Sportiva Andra Kovaci, legitimată la CS Cristal Haţeg, a obţinut o medalie de aur şi una de bronz la Campionatele...

Ouăle de curcă

„Este adevărat că ouăle de curcă nu conţin colesterol şi sunt foarte bune ca valoare nutriţională?“, iată o întrebare pusă...

”Drumul Crucii” – cea mai lungă procesiune religioasă are loc în Straja

Mii de credincioşi participă în Vinerea Mare la o procesiune care reeditează chinurile Mântuitorului pe „Drumul Crucii“.

Închide