Înscrieri surpriză în organizaţia municipală Hunedoara a PSD

Sorina Popa

Social-democraţii din municipiul Hunedoara s-au îmbogăţit cu patru membri noi. Potrivit edilului şef al Hunedoarei, în perioada următoare tot mai mulţi hunedoreni se vor înscrie în PSD.
Unul dintre cei care a semnat adeziunea la PSD este fostul poliţist Florin Bolosin, cunoscut pentru acţiunile sale umanitare, care a înfiat doi copii abandonaţi şi care a trecut în rezervă în această lună. Apoi, Alexandru Chiş, preşedintele Asociaţiei Revoluţionarilor din Decembrie 1989 – filiala Hunedoara, Horia Gherghina, fostul preşedinte al Uniunii Artiştilor Plastici din municipiu şi Ioan Nemţiu, fost consilier local PNL în perioada 2008-2012.
„Împreună pentru Hunedoara, cu primarul Dan Bobouţanu, un om deosebit şi special, cu suflet şi inimă mare, pentru copiii noştri, pentru părinţii şi bunicii noştri, pentru familie. Întotdeauna cei care au principii şi valori din Cuvântul Lui Dumnezeu au de partea lor biruinţa. Lucrul cel mai frumos, măreţ şi nobil este să lupţi de partea adevărului, a binelui, a luminii, a valorilor şi principiilor Lui Dumnezeu, pentru oameni, alături de ei şi în sprijinul lor. Dumnezeu să binecuvânteze Hunedoara! Dumnezeu să binecuvânteze România!”, a scris Florin Bolosin pe pagina sa de Facebook.
„Sunt încântat că aceşti oameni, reprezentativi pentru municipiul nostru, au dorit să facă parte din organizaţia municipală Hunedoara a PSD. Fiecare dintre ei este o valoare umană şi profesională. Sunt convins că prin venirea lor, organizaţia noastră politică s-a întărit, iar cetăţenii vor fi, astfel, şi mai bine reprezentaţi în Consiliul Local Hunedoara”, a declarat primarul Dan Bobouţanu pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

One thought on “Înscrieri surpriză în organizaţia municipală Hunedoara a PSD

  • 6 iulie 2020 la 3:30
    Legătură permanentă

    uitati-va la ei!
    respectabili.prea respectabili!
    prea seniori!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.