Începe sezonul reducerilor la îmbrăcăminte şi încălţăminte

Hunedorenii şi-ar putea completa garderoba cu ţinute de iarnă, profitând de sezonul reducerilor substanţiale de preţuri care va începe în 15 ianuarie.reduceri_37811400
În această perioadă, pentru a scăpa de stocurile la colecţiile de toamnă – iarnă, magazinele se află într-o cursă de genul „Cine vinde mai mult?”. Metoda preţurilor scăzute este o tradiţie a brandurilor de îmbrăcăminte şi încălţăminte de afară, atât a celor de lux cât şi a celor accesibile tuturor. Mărci care au ajuns şi la noi în judeţ odată cu deschiderea centrului comercial Shopping City Deva, dar şi în alte magazine mai mici. Perioada în care vor fi aplicate reducerile se va prelungi până în luna aprilie, atât cât comercianţii vor avea în stoc mărfuri destinate sezonului rece.
Conform unor statistici realizate de analiştii economici, iniţial, preţurile scad cu 40 până la 50 la sută. Până la sfârşitul lunii ianuarie, acestea ajung să fie reduse cu până la 70 la sută. De remarcat este faptul că anumite magazine din centrul comercial menţionat mai sus au redus preţurile la anumite articole chiar înainte de perioada sărbătorilor de iarnă. O condiţie pe care trebuie să o îndeplinească retailerii pentru a putea afişa preţurile reduse este să notifice primăria pe raza căreia îşi desfăşoară activitatea cu privire la perioada de soldare şi la produsele la care vor aplica scăderile de preţ, arată specialiştii în comerţ. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.