ComunitateFlash

Începe construirea sensurilor giratorii

Cristina Ghenea

După îndelungi aşteptări, lucrările de reabilitare şi modernizare a reţelei stradale din municipiul Hunedoara intră pe ultima sută de metri. Începând de săptămâna viitoare, muncitorii se vor apuca de construirea celor două sensuri giratorii prevăzute în proiect, iar până în luna octombrie, marea asfaltare va fi gata.
Deşi, la un moment dat, au avut un moment de respiro, muncitorii care efectuează lucrările de reabilitare a drumurilor din Hunedoara s-au pus, din nou, pe muncă, iar proiectul se apropie cu paşi repezi de final. Potrivit primarului Viorel Arion, deja poate fi începută şi construirea sensurilor giratorii în intersecţiile dintre bulevardele Traian cu Dacia şi Republicii cu Libertăţii. Asta, după ce, aducţiunea de apă – care va permite, ulterior, udarea florilor şi a vegetaţiei din sens – a fost realizată. În total, proiectul – cu o valoare de peste 20 milioane de lei – prevede recondiţionarea a cinci mari bulevarde şi a patru străzi din municipiu, în suprafaţă totală de 11 kilometri. Mai precis, 118.865 de metri pătraţi de stradă au trebuit să fie frezaţi şi reasfaltaţi, peste 18 mii de metri pătraţi au devenit parcări, iar 19 staţii de autobuz vor fi recondiţionate. „Sperăm ca în prima decadă a lunii octombrie, lucrările să fie finalizate. Urmează să fie turnat şi stratul de uzură, iar apoi, mai rămân de efectuat lucrări de cosmetizare şi marcajele rutiere“, a precizat primarul municipiului Hunedoara.

2 comentarii la „Începe construirea sensurilor giratorii

  • pacat ca domnul primar nu repara si parcarile . l-as invita pe d-nul Arion in parcare la v2 ,sa vada gropile cu care ne confruntam zi de zi, care ne rupe masinile,si ne chinuie zilele.

  • Pina la parcari mai sunt si strazi, sa vina domn primar sa vada strada Garii de la intrarea din fata la APAPROD si pina la iesirea dispre Lidl. E jale, sunt gropii imense

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura