Incendiu la Termocentrala Paroşeni

Pompierii de la Detaşamentul Petroşani, dar şi cei ai SE Paroşeni au fost solicitaţi ieri dimineaţă să intervină la stingerea unui incendiu produs la unul din turnurile de răcire ale termocentralei.

Incendiul, care nu s-a soldat cu pagube sau victime, a fost provocat de aprinderea unor filtre de la un turn de răcire, în urma unor operaţiuni efectuate la turn. De fapt, respectivul turn de răcire al termocentralei intra în reparaţii şi de lucrări se ocupa o echipă de la Energoconstrucţia.
„La Termocentrala Paroşeni, a avut loc un incendiu la un turn de răcire, care urma să intre în lucrări de reabilitare. S-au aprins nişte filtre de răcire din material plastic, care au antrenat şi filtrele încă nedesfăcute din interior. A intervenit formaţia de pompieri a Termocentralei Paroşeni iar noi am fost solicitaţi să-i sprijinim. Am intervenit cu o autospecială, cu cinci subofiţeri şi un ofiţer”, a declarat maiorul Adrian Avram, comandantul Detaşamentului de Pompieri Petroşani. Filtrele care au ars în incendiu erau uzate şi urmau să fie înlocuite, astfel că nu au fost pagube materiale şi nici activitatea termocentralei nu a fost afectată. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare