Intrarea în insolvenţă a companiei Edy Spedition face un pas înapoi

Cristina Ghenea

Deşi a fost cerută în repetate rânduri, atât de diverşi creditori, cât şi de anumiţi reprezentanţi ai companiei, intrarea în insolvenţă a Edy International Spedition este departe de a fi finalizată. Magistraţii Curţii de Apel Alba au soluţionat, ieri, recursul formulat împotriva hotărârii Tribunalului Hunedoara, prin care s-a admis deschiderea procedurii.

Recurs admis, insolvenţă respinsă
Primii care au cerut intrarea în insolvenţă a celei mai mari societăţi de transport rutier de pe piaţa locală au fost chiar reprezentanţii companiei (n.r. unul dintre administratori – Valentin Tăbuş). În data de 2 august, magistraţii de la Tribunalul Hunedoara au admis cererea formulată de acesta şi au declarat deschisă procedura generală a insolvenţei, desemnând ca administrator judiciar firma de reorganizare, lichidare şi administrare Rovigo. Doar că, hotărârea Tribunalului a fost atacată prin recurs chiar de către preşedintele consiliului de administraţie al companiei, Mircea Liviu Dărăbanţ, astfel că dosarul a fost trimis, pentru soluţionare, Curţii de Apel Alba Iulia. Ulterior, deschiderea procedurii de insolvenţă a mai fost cerută, în instanţă, de doi creditori, însă în ambele dosare este aşteptată decizia magistraţilor alba-iulieni. Aceştia au decis ieri să admită recursul formulat de preşedintele consiliului de administraţie al Edy International Spedition. „Instanţa a modificat în tot încheierea atacată prin recurs, adică a respins cererea de deschidere a procedurii de intrare în insolvenţă. Hotărârea este definitivă“, a declarat Cosmin Muntean, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia. Rămâne de văzut ce vor decide, în continuare, magistraţii, în celelalte două dosare care au ca obiect insolvenţa acestei firme.

One thought on “Intrarea în insolvenţă a companiei Edy Spedition face un pas înapoi

  • 20 septembrie 2012 la 18:39
    Permalink

    PACAT CA ERA O FIRMA BUNA SI IN TOATE PARTILE EUROPEI VEDEAI EDY TRANS SI EU UNA MA MANDREAM CA ERA DIN JUDETUL MEU IN PLUS MAI SUNT SI SOFERI CARE AU LUCRAT PT FIRMA EI CE VOE FACE?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Douã noi surprize, şapte confirmãri

Echipele din Liga a V-a Agrocompany Băcia şi Dacia Boşorod au eliminat adversare din eşalonul superior şi sunt performerele meciurilor...

Un judecător din Petroşani, prins că fura apă

Un magistrat de la Judecătoria Petroşani era branşat ilegal la reţeaua de apă potabilă de aproape doi ani de zile,...

Câmpeanu şi Rudeanu revin la cursele de vitezã în coastã

Dublul campion naţional, Mihai Câmpeanu (foto), şi elevul său, Ionuţ Rudeanu, vor lua startul la Raliul Sibiului, care se va...

Închide