Sport

Încep Internaționalele de Atletism de la Craiova

La Pitești, în cadrul primei etape din cadrul Campionatului Național de atletism în aer liber pentru seniori și tineret, atletul Raul Manuel Dan, legitimat la CSM Deva, a ocupat un loc trei în proba de 1.500 m, într-un concurs care prefa­țează ediția din acest an a Cam­pio­natelor In­terna­țio­nale de atle­tism ale României.

Vrea un loc pe podium
Ediția din acest an a in­ter­națio­na­lelor se va desfășura la Craiova și au fost con­fir­mați pentru a lua startul la aceste întreceri, pentru Clu­bul Sportiv Şcolar Hunedoara: Andrei Marian și Petrinia Pivniceru, ambii în­scriși la 100 m și 200 m și Adelin Petrișor la 800 m. De la CSM Deva au fost vali­dați de către Federația Română de Atle­tism, Raul Manuel Dan, la probele de 1.500 m și 3.000 m și Florentina Marincu Iușco (foto) la săritura în lun­gime. Vor reprezenta secția de la LPS Cetate Deva, Eliza Enache, înscrisă în pro­bele de săritura în lungime și la săritura în înălțime, unde este validată și Eva Alzner, care
va lua starul și la 100 m. În fine, Eric Rus va concura în probele de 3.000 m, 3.000 m ob­sta­cole și la 5.000 m. Apoi, SCM Deva îi va avea în com­petiție pe Răzvan Deliu și Antonia Irimie la săritura cu prăjina și pe Maria Claudia Florea la 1.500 m.
Competiția de la Craiova va debuta vi­neri și se va încheia duminică, circa 130 de atleți din țară și din stră­inătate fiind înscriși la această ediție.
Reamintim că Florentina Marincu Iușco a câștigat o medalie de argint la Mitingul atletic interna­ţional Citta Di Luca din Italia și atacă un loc pe po­dium atât la interna­ționalele de la Craiova cât și la campionatul naţional, care îi poate aduce o ca­li­fi­care la Cam­pionatele Mon­diale din Statele Unite și la Campionatele Europene.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.