Sport

FOTBAL. CS Hunedoara – Totul pentru promovare

Mâine, cu începere de la ora 16.00, pe Arena „Michael Klein” din Hunedoara, este programată prima întâlnire din dubla manșă pentru promovarea în liga secundă de fotbal, dintre CS Hunedoara și Minaur Baia-Mare. Partida dintre cele formații este cel mai interesant și echilibrat duel din finalele barajelor pentru promovarea în Liga 2.
Pe de altă parte, Consiliul Local al municipiului Hunedoara a votat recent, în unanimitate, schimbarea denumirii Clubului Sportiv Hunedoara în Club Sportiv Corvinul 1921 Hunedoara, ho­tărârea fiind necesară pentru ca, din sezonul următor, echipa municipiului să se poată înscrie sub noua siglă.
Revenind la partida de mâine, tradiția arată că hunedorenii au avut mai multe victorii în partidele disputate în com­pania formației din Baia Mare, iar jucă­torii hunedoreni pot să își asigure o pro­movare facilă, fără prea mari emoții în jocul retur.
Neînvinși în campionat, jucătorii echi­pei de sub furnale, vor fi susținuți în ten­ta­tiva lor de a obține promovarea mult așteptată de mai mulți ani, de un număr mare de suporteri, care vor fi prezenți pe stadionul hunedorean.
Hai, CS Corvinul Hunedoara!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.