Sport

FUTSAL. West Deva, la Euro Winners Cup

După cel mai bun an de la înființare, care a culminat cu câștigarea ligii se­cunde, asigurarea prezenței în pri­mul eșalon din sezonul viitor și pre­zența istorică în semifinalele Cupei României, West Deva pregătește acum participarea la cea mai im­por­tantă competiție de fotbal pe plajă, de­dicată echipelor de club, din Europa.

Cele mai bune echipe din Europa
Astfel, ACS West Deva va participa anul acesta pentru a patra oară la Euro Winners Cup, competiție echiva­lentă cu UEFA Champions League la fotbal pe iarbă. Competiția se va des­fășura între 5 şi 12 iunie, în Nazare, Portugalia și va reuni la start 34 cele mai bune echipe din Europa. Tragerea la sorți, desfășurată în 6 mai, la Barcelona, a trimis echipa din Deva în grupa E, alături de Beach Royals Dusseldorf (Germania), Falfala Kafr Qassem (Israel) și BS Slavia Praga (Cehia).
În anul 2018, la cea mai bună par­ticipare, echipa West Deva s-a situat pe locul 10 în Europa, performanță pe care jucătorii conduși de Ionuț Florea speră să o depășească anul acesta, fiind singura echipă care pune numele României pe harta europeană a fot­balului pe plajă. Devenii speră să se întoarcă din Portugalia cu un rezultat mult mai bun, pentru că lotul este com­pus din 12 jucători, 8 dintre ei români, iar ceilalți 4 brazilieni.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura